Cookies van Travelution
Deze website maakt gebruik van cookies om zo goed mogelijk te functioneren en de gebruiker de beste ervaring te bieden.

deel  

17 oktober 2017
Lufthansa Group onhult bestemmingen komend seizoen

 


Met het winterseizoen 2017/2018 breidt de Lufthansa Group het netwerk uit door het introduceren van zowel intercontinentale als tal van nieuwe Europese bestemmingen. In totaal zal Lufthansa Group in het komende seizoen 288 bestemmingen aandoen in 106 verschillende landen.

Austrian Airlines
Met ingang van 25 oktober zal de Oostenrijke luchtvaartmaatschappij de Seychelles aan het netwerk toevoegen. Naast de reeds bestaande routes naar onder andere Mauritius, Malediven en Colombo maakt Austrian een aantrekkelijke maatschappij naar de tropische bestemmingen.

Brussels Airlines
Ook Brussels Airlines gaat een aantal nieuwe routes openen. Vanaf Brussel zal naar de Kaapverdische Eilanden gevlogen worden, maar ook naar Hurghada en Marsa Alam in Egypte. Brussels Airlines wordt hiermee een aantrekkelijk alternatief voor bewoners in het zuiden van Nederland.

Lufthansa
Vanaf 8 november zal Lufthansa 5 keer per week vluchten tussen Berlijn en New York (JFK) aanbieden. Vanaf eind oktober zal het Europa-netwerk uitgebreid worden door onder andere Pamplona en Kuusamo. De vlucht tussen Düsseldorf en Miami (3 keer per week) is eveneens nieuw.

SWISS
SWISS opent een nieuwe intercontinentale route vanuit Zürich naar Sao Paolo, de tweede bestemming in Brazilië. In het Europese netwerk zal SWISS voor het eerst naar Breslau en Niš (Servië) gaan vliegen.