Cookies van Travelution
Deze website maakt gebruik van cookies om zo goed mogelijk te functioneren en de gebruiker de beste ervaring te bieden.

deel  

8 juni 2017
Visit Kent lanceert 'Gourmet' Pass

 


Er is een nieuwe, internationale bezoekerspas gelanceerd waarmee consumenten voordelig de tuinen en gastronomie van het Engelse platteland kunnen ontdekken. De Gardens & Gourmet Pass biedt gratis toegang tot een breed aanbod aan typisch Engelse tuinen en korting bij geselecteerde restaurants, tea rooms en pubs in de vijf Engelse regio’s Kent, Essex, Hertfordshire, Cheshire en het Peak District and Derbyshire.

De Gardens & Gourmet Pass is een project dat geleid wordt door Visit Kent samen met lokale partners Visit Herts, Visit Essex, Marketing Cheshire and Marketing Peak District & Derbyshire. Het project is onderdeel van het Discover England Fund, bedoelt om het toerisme naar Engeland te stimuleren en dan met name naar bestemmingen en attracties buiten Londen. In november 2015 kondigde de Britse regering het Discover England Fund aan ter waarde van £40 miljoen. Het fonds streeft er naar om de allerbeste producten te leveren, waarin regio’s en/of thema’s zijn samengebracht, inclusief geïntegreerde vervoersoplossingen om een complete klantbeleving te verschaffen.

De Gardens & Gourmet Pass is exclusief beschikbaar voor bezoekers uit Nederland en Duitsland en kan gekocht worden via gardensandgourmet.co.uk/nl. Op deze website kunnen consumenten ook veel informatie en inspiratie vinden voor een bezoek aan de vijf Engelse regio’s.