Cookies van Travelution
Deze website maakt gebruik van cookies om zo goed mogelijk te functioneren en de gebruiker de beste ervaring te bieden.

deel  

2 juni 2017
Nieuwe site riviercruises online

 


Om de Maas als riviercruise bestemming onder de aandacht te brengen van rederijen en touroperators heeft VVV Midden-Limburg de site www.rivercruiseslimburg.com gelanceerd.

De Maas is uitermate geschikt voor riviercruises en een prima aanvulling op de bestaande routes over Rijn en Waal. De vele toeristische trekpleisters die midden in Limburg te vinden zijn dragen bij aan een onvergetelijk bezoek voor passagiers. Sinds juni 2016 zijn in Roermond in de Maas, nabij  twee nieuwe aanlegsteigers voor riviercruiseschepen in gebruik.

De lancering van de website is een onderdeel van het marketingplan om Roermond en de Maasplassen te promoten als riviercruise bestemming. De site is beschikbaar in het Nederlands, Duits en Engels en biedt buiten informatie over de aanlegsteigers ook suggesties voor landprogramma’s in Midden-Limburg. Binnenkort is het zelfs mogelijk om via de website gelijk een ligplaats aan een steigers te reserveren.

De promotie van de Riviercruisebestemming Roermond is eind 2015 in gang gezet Dit heeft geresulteerd in een groei van riviercruiseschepen die Roermond bezochten. Meerden er in 2013 nog 25 schepen aan, halverwege dit jaar zijn er al 37 reserveringen gemaakt.