Cookies van Travelution
Deze website maakt gebruik van cookies om zo goed mogelijk te functioneren en de gebruiker de beste ervaring te bieden.

deel  

4 december 2017
Nieuwe website Vereniging van Kleinschalige Reisorganisaties

 


De Vereniging van Kleinschalige Reisorganisaties (VvKR) heeft een nieuwe website. De nieuwe site is een soort permanente vakantiebeurs. Bezoekers van het reisplatform op vvkr.nl kunnen zowel op land als op type reis zoeken. 

Zoeken op thema
Geen problemen met bijzondere leestekens: wie nog maar ‘Braz’ begint in te tikken, krijgt al ‘Brazilië’ gesuggereerd om als bestemming op te zoeken. Maar juist ook zoeken op reisthema’s kan helpen bij het vinden van originele plekken op aarde om naartoe te reizen. Klik op ‘reisthema’s’, en bijvoorbeeld vogel-, wijn-, klooster- of motorreizen duiken op. Met steeds per land of soort reis de betreffende VvKR-leden die als reisspecialist op dat gebied actief zijn. Ook wie slechts wil checken of een reisaanbieder inderdaad deugdelijk lid is van de VvKR, krijgt daar vlot duidelijkheid over.

De nieuwe website is onlangs gepresenteerd op de algemene ledenvergadering van de snelst groeiende branche-organisatie in de Nederlandse reiswereld. De inmiddels 304 aangesloten reisspecialisten staan nu voor de uitdaging om de site vvkr.nl door actuele input verder te ontwikkelen als hét digitale reisplatform.