Cookies van Travelution
Deze website maakt gebruik van cookies om zo goed mogelijk te functioneren en de gebruiker de beste ervaring te bieden.

deel  

17 november 2017
Nieuwe editie Travelution verschenen

 


Het novembernummer van Travelution valt vandaag op de mat! Deze maand bij het magazine een Exclusive-bijlage over Abu Dhabi. Kom meer te weten over wat je zoal kunt doen in dit emiraat. Zo is onlangs het nieuwe Louvre in de stad geopend, vind je er een themapark volledig gericht op Formule 1 en leer je in de woestijn de traditionele gewoontes van de bevolking kennen.

Nathan Rutjes
Profvoetballer en positiviteitsgoeroe Nathan Rutjes vertelt in een uitgebreid interview over zijn reisvoorkeuren en meest gedenkwaardige vakanties. Hoewel hij erg van zijn eigen Nederland houdt, leert hij graag nieuwe landen en culturen kennen, zolang hij uit de buurt van wilde dieren kan blijven. Lees verder in Travelution een uitgebreid thema report over het culturele najaar van Vlaanderen. Een uitgebreid overzicht van de voornaamste aankomende exposities en tentoonstellingen voor de kunst- en cultuurliefhebber.

In een company profile een mooi verslag in tekst en beeld van het luxe wellness-hotelcomplex Puradies in het Oostenrijkse Leogang. Ontdek verder de historische Beierse steden Neurenberg en Bamberg en wat 10 reisagenten opstaken tijdens hun studiereis naar Curaçao, die zij wonnen met het succesvol afronden van de training Curaçao van ETravelTraining.

Ook wordt er aandacht besteed aan de nieuwe soft webinar Aruba bij ETravelTraining. Deze e-learning is een volledig nieuwe manier om alles te weten te komen over het aanbod van een bestemming. Elton Barbour van het Arubaans Verkeersbureau neemt je hoogstpersoonlijk mee met een rondleiding over zijn eiland.

In een interview met KLM aandacht voor de nieuwste bestemmingen en de nieuwe e-learning, Stacey Mitchell van Floriday Keys & Key West praatte ons bij over de huidige status van de Keys na orkaan Irma en Ronald Matto en Maud van Boven van Europeesche Verzekeringen vertellen over de nieuwste verzekeringen en producten.  

Genoeg redenen om het blad nu open te slaan! Het novembernummer van Travelution meteen op je scherm lezen? Klik hier!