Cookies van Travelution
Deze website maakt gebruik van cookies om zo goed mogelijk te functioneren en de gebruiker de beste ervaring te bieden.

deel  

3 oktober 2017
Oktober is cruisemaand

 


Oktober is Plan a Cruise Maand – een wereldwijde actiemaand om de reisindustrie én consument te informeren over cruisen en hoe een cruisevakantie te plannen. De campagne is opgezet door CLIA (Cruise Lines International Association), de wereldwijde branche-organisatie voor de cruise industrie.

De Plan a Cruise Maand geeft inspiratie voor de mooiste cruisebestemmingen en  fantastische deals. Daarnaast loodsen cruise experts de potentiële cruisereiziger veilig door het brede aanbod van cruiserederijen en vaargebieden met een passend advies voor elk budget en reisstijl.

Cruisebestemmingen over de hele wereld
Dit jaar zet Plan a Cruise Maand het spotlicht op voor Nederlanders belangrijke cruisebestemmingen zoals Noord-Europa, de Middellandse Zee en de Caribbean.  Elke week deelt CLIA video’s, online content en advies van experts van reisagenten. Of reizigers nu historische kastelen willen bezoeken of liever op een tropisch strand relaxen, een cruise brengt vakantiegangers zowel naar bekende bestemmingen als buiten de gebaande paden.