Cookies van Travelution
Deze website maakt gebruik van cookies om zo goed mogelijk te functioneren en de gebruiker de beste ervaring te bieden.

deel  

23 augustus 2017
Ongemak door spontane staking Brussels Airport

 


Een staking van het groot deel van het personeel dat verantwoordelijk is voor de afhandeling van de bagage op Brussels Airport heeft vanaf dinsdagmorgen voor ongemak gezorgd bij de reizigers. Vertrekkende passagiers wisten niet of hun koffers wel mee zouden vliegen en veel arriverende passagiers zagen hun bagage niet op de band verschijnen. 

Alleen het personeel van Swissport, verantwoordelijk voor vluchten van onder andere Brussels Airlines, heeft het werk neergelegd. Vluchten onder de hoede van Aviapartner hebben geen last van de staking. De luchthaven meldt woensdagochtend dat de staking inmiddels voorbij is, maar dat passagiers op woensdag nog wordt geadviseerd om alleen met handbagage te reizen. Ook kunnen er nog vertragingen of vluchtwijzigingen plaatsvinden als gevolg van de staking.

Brussels Airport adviseert passagiers die hun bagage kwijt zijn geraakt op de Brusselse luchthaven een formulier in te vullen bij de Swissport bagagedesk of online. Reizigers wiens bagage kwijt is geraakt op de bestemming wordt geadviseerd een claim in te dienen bij lokale Lost & Found service. Neem hiervoor contact op met de betreffende airline.