Cookies van Travelution
Deze website maakt gebruik van cookies om zo goed mogelijk te functioneren en de gebruiker de beste ervaring te bieden.

deel  

31 augustus 2017
Op de valreep nog mee met ANVR-Congres naar Sevilla?

 


Nu de vakantieperiode voorbij is en de dagelijkse werkzaamheden weer aandacht vragen, is het ook tijd om even te denken aan het ANVR-Congres. Heb jij je als reisprofessional nog niet ingeschreven maar wil je toch wel mee naar Sevilla van 16 t/m 19 november 2017? Dat kan! Er zijn nog enkele plaatsen.

Donderdag 7 september sluit de inschrijving voor het congres ‘vernieuwen of verdwijnen’ definitief. Maar tot die tijd kunnen enkele reisprofessionals zich nog registreren op www.anvrcongres.nl. Hier kun je ook het gedetailleerde programma bekijken en vind je de lijst met deelnemers die zich al hebben aangemeld. En als de congresvlucht is volgeboekt, dan hebben we nog wat extra plaatsen geregeld voor een vlucht vanaf Eindhoven.   

“Het congresthema ‘vernieuwen of verdwijnen’ zegt natuurlijk alles over de sector waarin wij bezig zijn. Je moet constant vernieuwen om succesvol te zijn en te blijven”, zegt Frank Oostdam, directeur ANVR. Enthousiaste sprekers zullen deze vier congresdagen de deelnemers uitdagen om op basis van innovatie, transformatie, kunstmatige intelligentie en beleving kritisch naar hun eigen onderneming te kijken. Je kunt een kijkje in de keuken van de sprekers nemen op de congres website en je ziet meteen welke fantastische congreslocaties dit jaar zijn gekozen om te inspireren.

Uiteraard biedt het programma alle gelegenheid om te netwerken, culinair en cultureel te genieten van Spanje: de regio, provincie en de stad Sevilla. Kortom, een event dat je als betrokken reisprofessional niet mag missen! Schrijf je in, nu het nog tot 7 september kan: www.anvrcongres.nl!