Cookies van Travelution
Deze website maakt gebruik van cookies om zo goed mogelijk te functioneren en de gebruiker de beste ervaring te bieden.

deel  

21 augustus 2017
Optreden op ms Koningsdam tijdens Uitmarkt

 


Tijdens de 40e editie van de Uitmarkt, de landelijke opening van het culturele seizoen, verwelkomt Holland America Line de Marinierskapel der Koninklijke Marine aan boord van het ms Koningsdam. Het optreden vindt plaats op zondag 27 augustus 2017 in de World Stage van het schip en biedt plek aan een selecte groep van Het Parool-lezers. Iedereen kan het optreden op televisie zien wanneer het diezelfde middag wordt uitgezonden op NPO2.

Dit jaar vindt de Uitmarkt plaats in het Oosterdok gebied waar ook de Passenger Terminal Amsterdam ligt waar de Holland America Line schepen ms Koningsdam en ms Prinsendam vandaan vertrekken. Het nieuwste Pinnacle-klasse schip in de vloot, ms Koningsdam, verwelkomt de Marinierskapel in de World Stage op zondag 27 augustus voor een éénmalig optreden voor een select publiek.

Samenwerking
De Uitmarkt en Holland America Line zijn een samenwerking aangegaan vanwege hun gezamenlijke passie voor culturele activiteiten. Aan boord van de 15 schepen in de vloot wordt een uitgebreid cultureel entertainment programma aangeboden aan gasten. Kamermuziek in Lincoln Center Stage, swingende blues met de B.B. King All-Stars band in de Queens Lounge of het spectaculaire BBC Frozen Planet Live: een visuele en muzikale reis in de Main Stage. De mogelijkheid om ter gelegenheid van de 40e jubileumeditie van de Uitmarkt een speciaal optreden op het ms Koningsdam aan boord te brengen en het World Stage theater aan publiek te tonen, is een kans bij uitstek.

Optreden
Eerder deze maand is een vooraankondiging over het optreden in de Amsterdamse krant Het Parool gepubliceerd. Lezers kregen de kans om zich online te registreren om zo kans te maken op gratis kaarten voor het optreden. Het optreden wordt gefilmd en uitgezonden op NPO2 op zondag 27 augustus om 18.15 uur.

“We kijken ernaar uit de Marinierskapel en de geselecteerde winnaars te verwelkomen aan boord van het ms Koningsdam tijdens de jubileumeditie van de Uitmarkt. Aan boord zijn van een cruiseschip geeft een speciale dimensie aan het optreden. We zijn ook zeer verheugd dat de show op nationale televisie wordt uitgezonden zodat iedereen van het optreden kan genieten”, aldus Nico Bleichrodt, Managing Director Sales & Marketing Continental Europe Holland America Line.

Tijdens het zomerseizoen biedt Holland America Line cruises vanuit Amsterdam en Rotterdam en brengt vele gasten naar bestemmingen als de Noorse Fjorden, de Baltische Staten, het Verenigd Koninkrijk en IJsland.