Cookies van Travelution
Deze website maakt gebruik van cookies om zo goed mogelijk te functioneren en de gebruiker de beste ervaring te bieden.

deel  

19 juni 2017
Pré Curacao Marathon in Scheveningen succesvol

 

Op donderdagavond 15 juni om 17.00 uur heeft de zonnige start van de 1e editie van de Pré Curaçao Marathon plaatsgevonden op het strand van Scheveningen. Onder het motto ‘Curaçao komt naar je toe deze zomer’, heeft de organisatie van de KLM Curaçao Marathon, een Pré Curacao Marathon op het Scheveningse strand georganiseerd, met een 5km en 10km afstand. Bijna 400 lopers waanden zich in Curaçaose sferen, met reclame materialen van diverse Curaçaose bedrijven, tropische palmbomen, Caribische muziek van Dolfijn FM en DolfijnGO, een DJ, verkoelende Amstel Brights en een afsluitende BBQ bij Beachclub Culpepper. Belangrijke sponsoren van het evenement waren Curaçao Tourist Board en KLM.
 
Kees van Muiswinkel, Chairman van de Foundation Run in the Sun, organisator van de Pré Curaçao Marathon was zeer tevreden over dit bijzondere hardloopevenement: “Een ludiek idee, en als je dan ziet dat het met zoveel enthousiasme wordt omarmd door zoveel deelnemers en sponsoren en het werkelijk leek alsof we in Curaçao op het strand stonden, dan kan ik alleen maar heel erg trots en dankbaar zijn.”

Iedere deelnemer maakte met zijn of haar startnummer kans op 2 KLM retourtickets, 6 nachten verblijf in het Santa Barbara Golf & Beach Resort en 2 startbewijzen voor de KLM Curaçao Marathon in November in Curaçao. De winnaar van deze prijs is Lycke van Leusden uit Den Haag. Iedere deelnemer in Curaçao, Aruba of Bonaire die zich voor 10 juni had ingeschreven voor de race in November maakte ook kans op een KLM ticket om in Scheveningen mee te rennen. De winnaar uit Curaçao was Nicole Gout.