Cookies van Travelution
Deze website maakt gebruik van cookies om zo goed mogelijk te functioneren en de gebruiker de beste ervaring te bieden.

deel  

4 september 2017
Qatar Airways biedt reizigers gratis treinkaartje naar Schiphol

 


Qatar Airways vergroot de toegankelijkheid tot haar wereldwijde netwerk met gratis treinkaartjes van en naar Schiphol Airport. Hierdoor is het voor Nederlandse passagiers niet alleen makkelijker om van en naar het vliegveld te reizen, maar besparen zij ook op hun reiskosten.

Iedereen die via qatarairways.com/nl vliegtickets koopt, heeft – zolang de voorraad strekt – recht op een gratis treinkaartje. Tot en met 31 december 2017 reizen de klanten van een willekeurig treinstation binnen Nederland naar Schiphol Airport en omgekeerd.

Qatar Airways vliegt dagelijks met een Boeing 777-300ER heen en weer tussen Doha en Amsterdam. Vanuit Hamad International Airport in Doha vliegt de luchtvaartmaatschappij naar meer dan 150 bestemmingen wereldwijd, waaronder Kaapstad, Denpasar, Bangkok, Sydney en Auckland. Het vliegveld biedt onder meer luxe businessclasslounges en meer dan 40.000 vierkante meter winkel- en restaurantoppervlakte met meer dan zeventig winkels en dertig horecagelegenheden.

Om in aanmerking te komen voor een gratis treinkaartje, dienen reizigers voorafgaand aan het boekingsproces de promotiecode QRTRAIN17 in te voeren.