Cookies van Travelution
Deze website maakt gebruik van cookies om zo goed mogelijk te functioneren en de gebruiker de beste ervaring te bieden.

deel  

9 november 2018
Reisagent Roxanne met FTTW en ETT naar Canada & VS

 


Reisagent Roxanne van der Velden – van Iersel (Reisburo de Wit) maakte afgelopen maand haar huwelijksreis door Oost-Canada en de Verenigde Staten. Vorig jaar rondde zij de Fly to the West e-learning op ETravelTraining succesvol af en werd vervolgens beloond met één week gratis camperverhuur. In haar verslag vertelt ze over haar ‘Indian Summer’:

“Begin mei werd ik gebeld door Diana van Fly to the West dat ik met ETravelTraining een week camperhuur in Toronto had gewonnen! Op dat moment druk in de voorbereidingen voor mijn huwelijk eind september, maar de huwelijksreis moest nog geregeld worden… 1+1=2, wij gaan met de camper op pad!”

“Na een geweldige huwelijksdag vlogen we naar Toronto. De camper van Cruise Canada stond de dag erna klaar en na de benodigde uitleg op pad. Omdat het ophalen erg vlot verliep, konden we de eerste dag meteen een flink stuk rijden naar Algonquin Park. De herfstkleuren waren net zichtbaar, wat een timing. Diverse mooie hikes gemaakt en toen door via Thousand Islands naar Amerika. Hier zijn we een aantal dagen verbleven in het mooie bergachtige gebied the Adirondacks. De ‘foliage’, oftewel herfstverkleuring, was hier al op zijn hoogtepunt, wat een felle kleuren overal.”

“Ik heb nooit geweten dat de staat New York een groot wijngebied heeft, maar dat is dus nabij het Finger Lakes district. Hier bezochten we wijnhuizen, maar ook de Taughannock Falls en het wat bekendere Watkins Glen.”

“Het mooiste vond ik Letchworth State Park, ook wel de ‘Grand Canyon of the East’ genoemd. Prachtige watervallen, uitzichten en mooie wandelmogelijkheden.”

“Een bezoek aan de Niagara Falls mocht natuurlijk niet ontbreken, de Canadese kant vond ik het mooiste. Daarna nog een dagje Toronto en dat was het einde van onze camperreis. Vanaf Toronto zijn er rechtstreekse vluchten op Curaçao dus daar sloten we onze huwelijksreis af.”

“Ik vond het reizen met de camper nog leuker dan ik van te voren had gedacht, zoveel vrijheid en het is zo gemakkelijk. Bij aankomst op een campsite het kampvuur aan en midden in de natuur genieten!”

Maak de Fly to the West e-learning
Fly to the West is gespecialiseerd in compleet verzorgde, individuele reizen naar de Verenigde Staten en Canada. De deskundige reisspecialisten van Fly to the West kunnen je ondersteunen in het samenstellen van een onvergetelijke reis voor jouw klant. Fly to the West laat daarbij zien dat maatwerk niet duurder is dan een standaardreis of een zelf geboekte reis, doordat zij direct zaken doen met onder meer camperverhuurders en airlines kunnen zij de vakantie van jouw klant ook voordelig houden. In de e-learning stellen de reisspecialisten zich met veel enthousiasme aan je voor en je leert alle belangrijke ins en outs over de producten van Fly to the West kennen. Let op: de e-learning staat tot 06-12-2018 online, dus wees er snel bij!