Cookies van Travelution
Deze website maakt gebruik van cookies om zo goed mogelijk te functioneren en de gebruiker de beste ervaring te bieden.

deel  

13 april 2018
Restaurant Week in Puerto Vallarta

 


De Mexicaanse vakantiebestemming Puerto Vallarta telt meer dan 300 restaurants. Van bescheiden eetcafés tot fine-dining restaurants en van de laatste internationale fusionkeukens tot foodtrucks met taco's. Wie zoveel mogelijk van de gastronomie wil proberen doet er goed aan een bezoekje te brengen aan Puerto Vallarta tijdens Restaurant Week, die in 2018 maar liefst 25 dagen duurt. 

De Restaurant Week is dit jaar van 15 mei tot 10 juni. Bijna 60 restaurants doen mee met de 2018 editie. Het is de 14e keer dat het festival gehouden wordt en er doen meer deelnemers mee dan ooit. Om de bezoekers een kans geven nog meer van de bestemming te kunnen proeven heeft Vallarta Lifestyles Media Group, de organisator van het festival, het aantal dagen van de Restaurant Week verhoogd. Javier Aranda Pedrero, directeur van de Puerto Vallarta Tourism Board, is verheugd dat er zoveel deelnemers zijn dit jaar. "De Restaurant Week is een kans voor bezoekers om de uitstekende kwaliteit van onze restaurants te proberen zonder veel te hoeven uitgeven. We zijn vooral blij dat er dit jaar zoveel deelnemers zijn die erg populair zijn bij de lokale bevolking. Dat zorgt ervoor dat bezoekers eerder de locals ontmoeten."

Korting
Alle deelnemende restaurants aan de Restaurant Week bieden een driegangenmenu (met drie verschillende opties) voor een vaste prijs. Dat houdt voor veel deelnemers in dat ze tot 50% korting geven.