Cookies van Travelution
Deze website maakt gebruik van cookies om zo goed mogelijk te functioneren en de gebruiker de beste ervaring te bieden.

deel  

23 juni 2017
Rijksmuseum at Sea op gerenoveerd HAL-schip

 

Holland America Line’s ms Westerdam is gerenoveerd gedurende een 12-daagse droogdok op de scheepswerf van Fincantieri in Palermo (Italië). Het schip heeft een grote renovatie ondergaan met onder meer nieuwe publieke ruimtes en voorzieningen, waaronder twee primeurs voor de vloot: Explorations Central (EXC) in het Crow's Nest en Rijksmuseum at Sea.

De populaire Music Walk locaties Lincoln Center Stage en Billboard Onboard zijn toegevoegd aan het schip als ook de Gallery Bar, een vernieuwde Lido Market en The Retreat met privé cabanas. Tijdens de renovatie hebben de suites een upgrade gekregen, zijn er aanpassingen gedaan aan de Greenhouse Spa en Salon, Club HAL en The Loft. Het nieuwe Holland America Line logo is nu ook op de schoorsteenpijpen te zien. Op dek tien zijn 25 staterooms toegevoegd, met achttien veranda en zeven interior staterooms. Hiermee is de capaciteit van het schip vergroot naar 1.964 gasten.

‘’We zijn veel innovatieve nieuwe programma’s en verbeteringen aan het toevoegen aan de vloot en het is spannend om te zien dat de veranderingen eindelijk zichtbaar zijn op de Westerdam. Het is het eerste schip van Holland America Line die een Rijksmuseum at Sea en EXC krijgt’’ aldus Orlando Ashford, President Holland America Line. ‘’Holland America Line bevindt zich in een ontwikkelfase en dit wordt de komende jaren zichtbaar wanneer de schepen een upgrade krijgen met nieuwe (ingerichte) locaties en programma’s die ons merk vooruit brengen’’

Rijksmuseum at Sea op ms Westerdam
De samenwerking tussen Holland America Line en Rijksmuseum viert het Nederlandse erfgoed van de rederij. Met het Rijksmuseum at Sea worden replica’s van de meest beroemde meesterwerken van het museum getoond, welke in speciaal voor dit programma toegewezen ruimtes worden weergeven op dek één van het Atrium. Gasten kunnen ook video’s van het museum en de collecties bekijken in hun kamer.

Nieuw EXC (Explorations Central) programma
Holland America Line versterkt haar bestemmingservaringen met de lancering van het EXC programma op de Westerdam. De veelzijdige EXC ervaring combineert een breed aanbod aan activiteiten met bijzondere belevingen, waardoor gasten hun reis nog completer, levendiger en betekenisvoller ervaren. Veel van de EXC ervaringen zijn te vinden in de nieuwe Exploration Central hub in het Crow’s Nest. Als primeur binnen de cruisewereld toont EXC een virtuele scheepsbrug terwijl real-time data van de echte brug verschijnt.