Cookies van Travelution
Deze website maakt gebruik van cookies om zo goed mogelijk te functioneren en de gebruiker de beste ervaring te bieden.

deel  

31 oktober 2017
RIU Palace Paradise Island op de Bahama's gerenoveerd

 


RIU Hotels & Resorts heeft op de Bahama's Riu Palace Paradise Island heropend. Een 24-uurs-all-inclusive hotel dat, na een volledige renovatie, bovendien is veranderd in een hotel exclusief voor volwassenen ouder dan 18 jaar. Het hotel is sinds 2005 eigendom van de RIU-keten en ligt op Paradise Island, aan het mooie strand van Nassau. Het biedt gratis WiFi in het hele hotel, heeft een breed gastronomisch aanbod, biedt 24 uur per dag conciërge- en roomservice, en hierbij komt nog alle speciale aandacht voor de exclusieve gasten van de RIU Hotels & Resorts.

De 379 kamers van dit hotel in Paradise Island zijn uitgerust met een minibar, drankdispensers, airconditioning en een koffiezetapparaat. Tot de faciliteiten behoren ook twee zwembaden, waarvan een met een swim-up bar, en een gedeelte met parasols en ligstoelen waar ook drankjes worden geserveerd. Naast de zwembaden is de directe toegang tot het gereserveerde strandgedeelte van het hotel.

Gastronomie
Op het gebied van gastronomie biedt Riu Palace Paradise Island vijf restaurants waar de beste schotels van de chefs geproefd kunnen worden. In het hoofdrestaurant kan van een groot ontbijtbuffet genoten worden met show cooking stations, net als bij de diners met internationale en nationale specialiteiten. Daarnaast biedt het resort dagelijks een barbecue cooking station bij het zwembad en vier a la carte restaurants: de Japanse keuken in het 'Tengoku', steakhouse 'Bahamas', de fusion-keuken van het 'Krystal' en in het nieuwe restaurant na de heropening Indiase specialiteiten van het 'Chutney'. Ook kunnen de gasten genieten van de lekkerste snacks en aperitieven in de drie bars van het hotel, of in ‘Capuchino’ van gebak en ijs. En als u wilt genieten van een speciale avond met uw partner, dan is het mogelijk om een romantisch diner op het strand aan te vragen.

Livemuziek
De amusementsprogramma's van Riu Palace Paradise Island vormen de perfecte aanvulling voor de vakanties van de gasten met shows en livemuziek, en ook de vele mogelijkheden voor sportieve en ontspannende activiteiten dragen hier aan bij.  Sportievelingen kunnen terecht in de fitness of kunnen gaan strandvolleyballen, windsurfen, duiken en kajakken in de omgeving van het hotel. En voor ontspanning kunnen gasten gebruik maken van de Renova Spa met sauna, een jacuzzi en van een ruim aanbod van schoonheidsbehandelingen.

Alle Riu Palace All Inclusive hotels bieden gratis WiFi in het hele hotel, 24 uur per dag roomservice en bediening bij de ligstoelen. Bij de Riu Palace 'Adults Only' hotels komen daar nog services bij als een welkomstglas cava, conciërgeservice, premium drankjes in het hele hotel, badjassen in alle kamers, turndownservice en, tegen betaling, een speciale wijnkaart en een romantisch diner op het strand.