Cookies van Travelution
Deze website maakt gebruik van cookies om zo goed mogelijk te functioneren en de gebruiker de beste ervaring te bieden.

deel  

3 augustus 2017
Ruim aanbod Panamakanaal Holland America Line

 


Cruisevaarders die de meren en sluizen van het Panamakanaal willen ontdekken hebben bij Holland America Line 8 schepen en 19 verschillende cruises om uit te kiezen, in de periode tussen herfst 2017 en de lente van 2018. 

Met reizen variërend van 14 tot 23 dagen biedt HAL haar passagiers verschillende pakketten om het beroemde kanaal te ervaren. Gedurende het 2017/2018 seizoen zullen de complete en gedeeltelijke cruises van Holland America Line goed zijn voor meer dan 400.000 passagiers door de mangegraven waterweg door Centraal-Amerika.

Technisch hoogstandje
"Het Panamakanaal is één van de grootste technische hoogstandjes van deze tijd en de snelle toegang tot het kanaal van onze thuishavens in de VS maakt het tot een populair onderdeel op veel van onze programma", vertelt Orlando Ashford, directeur van Holland America Line. "In het Panamakanaal komt geschiedenis tot leven als je zelf ervaart wat ervoor nodig is geweest om twee oceanen met elkaar te verbinden. Eigenlijk zou iedereen minstens één keer in zijn leven door het kanaal moeten varen."

19 reizen 
Van september 2017 tot mei 2018 maken de ms Amsterdam, ms Eurodam, ms Maasdam, ms Nieuw Amsterdam, ms Oosterdam, ms Westerdam en ms Zaandam in totaal 19 reizen tussen de Atlantische en de Grote Oceaan, vanaf 5 verschillende vertrekhavens. Je kunt kiezen uit een vertrek vanaf Boston, Fort Lauderdale, Florida, San Diego, San Fransisco en Vancouver. De cruises doen naast het kanaal bestemmingen als Mexico, Colombia, Costa Rica, Guatemala, Nicaragua en de Caribean aan.