Cookies van Travelution
Deze website maakt gebruik van cookies om zo goed mogelijk te functioneren en de gebruiker de beste ervaring te bieden.

deel  

10 november 2017
Ryanair gaat sport- en concertkaarten verkopen

 


Ryanair heeft op 9 november Ryanair Tickets gelanceerd, in samenwerking met Coras, en verkoopt daarmee tickets voor theater, muziek en sport in heel Europa via hun website. Klanten van Ryanair kunnen bijvoorbeeld kaartjes kopen voor shows in West End Londen.

De livemuziekcollectie van Ryanair Tickets begint met de 'Live at Chelsea' -serie in Londen, te koop vanaf 10 november, met tickets voor meer theater, livemuziek en sportevenementen in de toekomst. Klanten kunnen kaartjes kopen voor alle evenementen in 7 talen (Engels, Frans, Spaans, Duits, Italiaans, Portugees en Pools) en 3 valuta's (Euro, Sterling en Złoty) met meer te volgen.

Dit is het nieuwste digitale initiatief van Ryanair in het vierde jaar van haar "Always Getting Better" -programma, met een een gepersonaliseerde website, een nieuwe website van Ryanair Rooms, integratie met Apple Pay, langeafstandsvluchten met Air Europa te koop op ryanair.com en een nieuwe samenwerking met het Erasmus Student Network.

West End
Ryanair’s Director of Ancillary, Greg O’Gorman zei: "We zijn verheugd om samen te werken met Coras om Ryanair Tickets te lanceren, waarmee klanten tickets kunnen kopen voor topshows van West End, waaronder Aladdin, Wicked, The Lion King en Les Misérables. Ryanair Tickets wordt aanvankelijk gelanceerd met tickets voor shows in het Verenigd Koninkrijk en zal in de toekomst worden uitgebreid met evenementen in heel Europa." Mark McLaughlin, CEO of Coras: "Reisplannen beginnen steeds vaker met de aanschaf van een evenemententicket, of het nu gaat om een voetbalwedstrijd of een favoriete artiest. Om de lancering van Ryanair Tickets te vieren lanceren we een speciale introductieaanbieding op alle kaartjes voor theater die vóór december zijn geboekt."