Cookies van Travelution
Deze website maakt gebruik van cookies om zo goed mogelijk te functioneren en de gebruiker de beste ervaring te bieden.

deel  

8 september 2017
Schiphol opent haar vernieuwde Holland Boulevard

 

Schiphol opende op donderdag 7 september haar vernieuwde Holland Boulevard. Het verblijfsgebied tussen Lounge 2 en Lounge 3 is ontwikkeld vanuit de behoefte van de passagier om even uit het reisproces te kunnen stappen. Op de Holland Boulevard is veel te beleven op het gebied van kunst en cultuur en reizigers kunnen zich hier ontspannen.

Voor de passagier op doorreis, die geen tijd heeft om de luchthaven te verlaten, biedt de Holland Boulevard uitkomst. Zij kunnen in alle rust toch de Nederlandse kunst en cultuur proeven. Ongeacht het tijdstip waarop zij landen en weer vertrekken van Schiphol, want de Holland Boulevard is 24 uur per dag open. En wellicht worden zij geprikkeld om de volgende keer Nederland nader te bezoeken.

"We hebben de Holland Boulevard vernieuwd om het comfort en reisgenot voor onze passagiers te vergroten. Ik ben er trots op dat wij als luchthaven Schiphol deze beleving kunnen aanbieden," aldus Tanja Dik, directeur Consumer Products & Services bij Amsterdam Airport Schiphol.