Cookies van Travelution
Deze website maakt gebruik van cookies om zo goed mogelijk te functioneren en de gebruiker de beste ervaring te bieden.

deel  

10 augustus 2018
Seabourn eind 2019 voor het eerst naar Cuba

 

Seabourn heeft bekendgemaakt dat zij toestemming heeft gekregen om vanuit Miami en San Juan (Puerto Rico) naar Cuba te varen. In november 2019 vertrekt de eerste cruise met de Seabourn Sojourn vanuit Miami. Hiermee wordt Seabourn de derde rederij van de Carnival Corporation die naar Cuba mag varen. De toevoeging van deze cruises komt voort uit de toenemende vraag naar luxe reiservaringen richting Cuba.

“Veel luxe reizigers zijn op zoek naar nieuwe plaatsen en betekenisvolle culturele plekken om te ontdekken en Cuba is een van de meest gewilde opkomende bestemmingen onder onze gasten,” aldus Richard Meadows, President van Seabourn. “We zijn opgetogen dat we eindelijk Cuba in onze reizen kunnen opnemen en onze gasten en reispartners hebben lang gewacht op een ultraluxe reiservaring met een groter aanbod van bestemmingen in deze relatief onontdekte Caribische parel. Deze Cuba routes zijn nieuw en bevredigen de nieuwsgierigheid van iedereen die overwoog erheen te gaan.”

11-, 12- en 14-daagse cruises 
De 11-, 12- en 14-daagse cruises bezoeken vijf havens in Cuba waarbij er per cruise drie of vier worden aangedaan. Gasten hebben hierdoor de gelegenheid om de verschillende regio’s van het grote eiland te ontdekken. Alle vijf reizen hebben overnachtingen in de historische hoofdstad Havana zodat er genoeg tijd is deze bruisende stad te ervaren. In 2019 wordt de 500e verjaardag van de stad die tot UNESCO Werelderfgoed behoort, gevierd.