Cookies van Travelution
Deze website maakt gebruik van cookies om zo goed mogelijk te functioneren en de gebruiker de beste ervaring te bieden.

deel  

7 december 2017
Seabourn heeft speciale kerstaanbiedingen

 


Cruisemaatschappij Seabourn begint de feestdagen van 2017 met bijzondere aanbiedingen op geselecteerde cruises. De aanbiedingen zijn geldig vanaf eind november voor cruises tot aan de zomer van 2018.

Met haar huidige vloot van vier schepen en een vijfde schip op komst in de lente van 2018, Seabourn Ovation, presenteert de rederij diverse mogelijkheden om de verre uithoeken van de wereld te bezoeken. 
“De feestdagen lenen zich bij uitstek voor bijzondere ervaringen, waaronder ook reizen.” aldus Richard Meadows, President van Seabourn. “Er is geen betere periode om met familie en vrienden samen te zitten en avonturen te plannen naar plekken als het Caribisch gebied, Azië en Europa. Deze aanbiedingen zijn beperkt beschikbaar." 

Om het feestelijke seizoen te starten, biedt de rederij een 'Wish List sale' met grote besparingen en extra’s. De aanbiedingen zijn beschikbaar op geselecteerde cruises met vertrek tot 31 augustus 2018 waarbij er vóór 12 december 2017 geboekt moet worden. De aanbiedingen omvatten:

De schepen van Seabourn gaan de hele wereld over naar de meest bijzondere bestemmingen inclusief populaire steden, UNESCO Werelderfgoed gebieden en minder bekende havens en oorden. Kijk op www.seabourn.com voor de aanbiedingen.