Cookies van Travelution
Deze website maakt gebruik van cookies om zo goed mogelijk te functioneren en de gebruiker de beste ervaring te bieden.

deel  

11 oktober 2017
Seabourn biedt passagiers landexcursies

 


Seabourn presenteert haar excursieprogramma aan land, Seabourn Journeys. Het gaat om excursies voor en na de cruise om bestemmingen van binnenuit te ervaren. Seabourn Journeys zijn beschikbaar op een selectie cruises in 2018 en 2019.

Gasten komen tijdens de excursies rechtstreeks in contact met de lokale cultuur, geschiedenis en gastvrijheid. Ook diverse ontspanningsmogelijkheden staan op het programma. De volledig begeleide excursies zijn samengesteld om het beste van de bestemming te ontdekken. Inbegrepen zijn maaltijden, vervoer en begeleide activiteiten. Luxehotels en lodges zijn zorgvuldig uitgekozen om gasten onder te dompelen in de authentieke omgeving – allemaal strak getimed voor of na Seabourn cruises.

Onvergetelijk sites en landschappen
“We zijn blij dat we onze passagiers de mogelijkheid kunnen bieden om hun luxe-ervaringen aan boord te verlengen met deze nieuwe Seabourn Journeys aan land,” zegt Richard Meadows, President bij Seabourn. “Elke Seabourn Journey is deskundig ontworpen met begeleide tochten op maat naar de meest onvergetelijke sites en landschappen op onze aardbol. Perfect voor luxereizigers die een volledig aansluitende land-en-zeereis willen maken.”

Alle Seabourn Journeys zijn beschikbaar voor en na de cruise, inclusief transfers naar en van Seabourn schepen en verschillende bestemmingen. De meeste Seabourn Journeys zijn gegarandeerd vanaf minstens twee deelnemers.