Cookies van Travelution
Deze website maakt gebruik van cookies om zo goed mogelijk te functioneren en de gebruiker de beste ervaring te bieden.

deel  

10 oktober 2017
Spain Reloaded in GaliciŽ

 


Van 5 t/m 8 oktober heeft het event voor toeristische sector “Spain Reloaded” in Galicië plaatsgevonden, waaraan 160 reisorganisatoren en vertegenwoordigers van reisbureaus uit vijftien landen hebben deelgenomen.

Vanuit Nederland hebben vertegenwoordigers van TUI/Kras, Ambiance Travel, Travel Counsellors en Travel Club deelgenomen aan dit event. Zij werden vergezeld door de directeur van het Spaans Verkeersbureau in Den Haag, Ana Román. Gedurende de ochtend van donderdag 5 oktober was er een workshop georganiseerd en hier hadden de toeristische bedrijven uit de autonome regio Galicië de gelegenheid om zich te presenteren. ´s Middags waren er verschillende conferenties en rondetafelbijeenkomsten waar o.a. gesproken werd over de noodzaak om een impuls te geven aan de kosmopolitische cliënt.

Isla de la Toja
Daarnaast konden de deelnemers genieten van de heerlijke Galicische gastronomie in de weergaloze omgeving van het schiereiland Isla de la Toja, het onvolprezen Gran Hotel La Toja en het schitterende restaurant Pazo de Señorans, gevestigd in een adellijke huis uit de 16e eeuw, waar aan de deelnemers een gastronomisch diner werd aangeboden door Turespaña. Na afloop van de bijeenkomsten op 5 oktober stond er voor de reisorganisatoren en reisagenten op de twee dagen erna nog de deelname aan een van de toeristische route naar keuze op het programma.