Cookies van Travelution
Deze website maakt gebruik van cookies om zo goed mogelijk te functioneren en de gebruiker de beste ervaring te bieden.

deel  

7 augustus 2017
St. Maarten gaat samenwerken met Encore Amsterdam

 


St. Maarten Tourist Bureau is onlangs een samenwerking gestart met Encore Amsterdam. Het eiland is partner van het jaarlijks terugkerend festival op het NDSM-werf ‘Encore Festival’ met meer dan 15.000 bezoekers en sponsor van de Backyard edities in de Melkweg. Bezoekers maken kans om een reis te winnen voor twee personen naar The Friendly Island.

Met de samenwerking zet St. Maarten zich in Nederland op de kaart als feestbestemming in het Caribisch gebied. ‘Door samen te werken met een organisatie als Encore Amsterdam bundelen we onze krachten en vergroten we ons bereik. De organisatie heeft een sterke connectie met St. Maarten wat terug te zien is in hun marketing – en promotieactiviteiten, alsmede hun muziekstijl en artiesten die vaak optreden' aldus Rolando Brison, Director of Tourism bij St. Maarten Tourist Bureau.

Encore Backyard en Encore Festival 2017
De Dj’s die regelmatig tijdens Encore optreden waren jarenlang te horen op de radio in St. Maarten en in 2015 is vanwege de groeiende animo voor muziek afkomstig uit het Caribisch gebied Encore Backyard opgericht. Elke twee tot drie maanden vindt een Encore Backyard editie plaats in de Melkweg waarbij de muziek volledig is gericht op Caribische muziekgenres zoals reggae, dancehall, soca en afro beat. Encore Festival vindt plaats op 19 augustus, waarbij St. Maarten hoofdsponsor is van de Backyard stage met optredens van artiesten zoals Mr Vegas en Christopher Martin. De eerste St. Maarten Backyard editie was op 1 juli en de komende edities zijn op 5 augustus en 11 november aanstaande.

Win een reis voor twee naar St. Maarten
Om kans te maken op een reis voor twee naar St. Maarten dienen bezoekers van Backyard en het festival een foto te maken bij de 3D GifGif booth om het vervolgens op Instagram te delen met de hashtag ‘EncorexStmaarten’. De winnaar wordt willekeurig uitgekozen en bekend gemaakt tijdens de speciale St. Maarten Day editie van Encore Backyard op 11 november in de Melkweg. Het prijzenpakket voor de gelukkige winnaar bestaat uit twee vliegtickets, accommodatie inclusief ontbijt, VIP tickets tot St. Maarten Carnival, een watersportactiviteit en een eilandtour.