Cookies van Travelution
Deze website maakt gebruik van cookies om zo goed mogelijk te functioneren en de gebruiker de beste ervaring te bieden.

deel  

15 mei 2017
Star Alliance lanceert wedstrijd ter ere van jubileum

 


Om 20 jaar verbinden van mensen en culturen te vieren, kondigden Star Alliance en de 28 aangesloten luchtvaartmaatschappijen vandaag de lancering aan van een wereldwijde wedstrijd. Klanten wordt gevraagd hun favoriete culturele ervaringen te delen met andere reizigers om zodoende kans te maken op een miljoen frequent flyer mijlen* in een door hen geselecteerd Star Alliance Frequent Flyer Programma (FFP). Alle 21 FFP’s nemen deel aan de wedstrijd die begint op 14 mei en eindigt op 31 juli 2017.

"Elk jaar, al 20 jaar lang, worden tientallen miljoenen mensen samengebracht door internationale reizen – mogelijk gemaakt door ons uitgebreide Star Alliance netwerk. Dit is niet alleen in het voordeel geweest van de reizigers, maar ook van de mensen die zij tijdens hun reizen hebben ontmoet", zegt Jeffrey Goh, CEO, Star Alliance. "Als onderdeel van ons 20-jarig jubileum vieren wij de krachtige connecties tussen mensen en culturen. Om deze te blijven uitbreiden, bieden wij - samen met onze luchtvaartmaatschappijen - reizigers een echt unieke prijs", voegt Goh toe.

Deelname
Deelname aan de online wedstrijd is mogelijk door vier eenvoudige stappen te volgen op www.staralliance.com/mileagemillionaire. Selecteer eerst het Star Alliance FFP waarin u de miljoen mijlen wilt winnen en voer uw FFP-nummer in. Deelnemers die nog geen lid zijn van een Star Alliance FFP kunnen zich inschrijven en ontvangen online een lidmaatschapsnummer om deel te nemen. Vervolgens upload u een profielfoto of selfie, samen met uw favoriete culturele ervaring. Een ingebouwde foto applicatie zal de twee foto’s samenvoegen, waarna u keuze hebt uit twee unieke silhouetten; één daarvan zal worden gebruikt voor uw deelname aan de wedstrijd. In stap drie maakt u een korte beschrijving van de culturele ervaring, specificeert u wat het zo speciaal maakte en hoe dit verband houdt met het thema van de Star Alliance jubileumcampagne ‘Connecting People and Cultures’. Tot slot vult u uw gegevens in, zodat contact kan worden opgenomen als u tot de winnaars behoort.

De wedstrijd is beschikbaar in alle negen talen op de Star Alliance website, waaronder Chinees (Vereenvoudigd), Chinees (Traditioneel), Engels, Frans, Duits, Koreaans, Japans, Portugees en Spaans. De jurering wordt gedaan door een onafhankelijk partner in deze Star Alliance jubileumcampagne, National Geographic. De winnaars worden op 28 september 2017 bekend gemaakt.

Culturele wereldkaart
Alle inzendingen worden onderworpen aan een kort controleproces, waarin ze worden getoetst op fotografische kwaliteit en andere algemene criteria. Na goedkeuring, worden ze toegevoegd aan de nieuwe Star Alliance culturele wereldkaart op de website www.staralliance.com/mileagemillionaire. Zo krijgen klanten over de hele wereld toegang tot een interactieve kaart met ‘insider’ tips en ervaringen van andere Star Alliance frequente reizigers.