Cookies van Travelution
Deze website maakt gebruik van cookies om zo goed mogelijk te functioneren en de gebruiker de beste ervaring te bieden.

deel  

12 mei 2017
Sunny Cars maakt Smile Society Top 100 bekend

 


Sunny Cars heeft de 100 reisagenten bekend gemaakt die het afgelopen Sunny kwartaal (februari, maart, april) de meeste autohuurboekingen hebben gemaakt. Deze top 100 geniet de komende drie maanden van exclusieve voordelen. De nummer 1 van de lijst, Tim Zegveld, wint bovendien een plek op de studiereis naar Zuid-Afrika in september. De Smile Society is een club speciaal voor de beste individuele verkopers van Sunny Cars autohuur.

Drie maanden lang worden de 100 leden in het zonnetje gezet met:
- 30% agentenkorting in plaats van de gebruikelijke 20%
- Een kwartaalabonnement (2 nummers) op Columbus Magazine
- Een exclusieve uitnodiging (samen met een collega) voor een event
- Deelname aan speciale incentives met kans op mooie prijzen

De allerbeste verkoper van het kwartaal (nummer 1 in de lijst) is bovendien zeker van een plek op de studiereis in september. Dit jaar gaat de reis naar Zuid-Afrika. Drie plekken zijn vergeven aan Judith Deutekom-Jongejan (nr 1 eerste kwartaal), Waltraud Dallinger (nr 1 tweede kwartaal) en nu dus Tim Zegveld (nr 1 derde kwartaal). Er is nog één plek gereserveerd voor de komende kwartaalwinnaar.
Marco Ammerlaan, Sales Manager Nederland bij Sunny Cars, over de Top 100: “Onze Smile Society club is een geweldig middel om de beste verkopers persoonlijk te belonen. Niet alleen met een aantrekkelijke korting op je eigen autohuur, maar zeker ook vanwege de leuke evenementen en incentives die we speciaal voor deze 100 toppers organiseren. Om zo veel mogelijk reisagenten de kans te geven er bij te komen, beginnen we elk kwartaal opnieuw.”
Niet getreurd dus voor reisagenten die er dit keer niet bij zitten, de teller staat vanaf nu weer op 0. Begin augustus wordt de nieuwe Top 100 bekendgemaakt.

Fotobijschrift: Tim Zegveld met de wisselbeker.

Voor meer informatie: klik hier