Cookies van Travelution
Deze website maakt gebruik van cookies om zo goed mogelijk te functioneren en de gebruiker de beste ervaring te bieden.

deel  

17 mei 2017
Sunny Cars maakt winnaars studiereis Zuid-Afrika bekend

 

Van 30 september t/m 8 oktober 2017 organiseert Sunny Cars hun jaarlijkse studiereis. Dit jaar gaat de reis naar Zuid-Afrika, waar uiteraard wordt rondgetoerd in een all-in Sunny Car. Zes weken lang maken reisagenten kans op een studiereisplek door mee te doen aan de weekincentives.

De eerste 3 winnaars zijn inmiddels bekend: Anita Claus (D-Reizen Sassenheim), Wendy Wetselaar (TUI Zeist) en Ankie Jansen (TravelXL Archipel). Naast de te winnen plekken via de weekincentives zijn er 4 plaatsen gereserveerd voor de kwartaalwinnaars van de Smile Society: Judith Deutekom-Jongejan, Waltraud Dallinger en Tim Zegveld, zijn als allerbeste verkopers ook zeker van een plek op de studiereis in september.

Weekincentives
Vandaag loopt de 4e weekincentive af, de winnaar wordt op woensdag 24 mei bekend gemaakt met een ludiek filmpje op de Sunny Sales Facebookgroep. Er zijn nu nog 2 plekken te winnen met weekincentives. De eerste start op vrijdag 19 mei, dit is de opdracht: maak een reservering met Flexservice. Alle inzendingen dingen mee naar het ticket naar Zuid-Afrika. Stuur je reserveringsnummers vóór 28 mei naar salessupport@sunnycars.nl.