Cookies van Travelution
Deze website maakt gebruik van cookies om zo goed mogelijk te functioneren en de gebruiker de beste ervaring te bieden.

deel  

13 september 2018
ETC zoekt Junior Online Content Marketeer

 


The ETraining Company
The Etraining Company is een gespecialiseerd e-learningbedrijf dat bedrijven, (toeristische) opleidingen en marketingorganisaties voorziet van e-learningoplossingen. Met behulp van geavanceerde techniek worden, samen met de opdrachtgevers, gebruiksvriendelijke digitale trainingen en e-learningplatforms ontwikkeld waarbij The ETraining Company als full-service bedrijf op alle niveaus ondersteunt. The ETraining Company is op zoek naar een: 

Junior Online Content Marketeer

Jouw missie
Je zorgt dat je de e-learningtechniek van The ETraining Company snel eigen maakt en in staat bent met onze opdrachtgevers na te denken over digitale kennisoverdracht.  Jij kunt zowel informatie en kennis vertalen naar bruikbare content als zelfstandig content produceren. Daarnaast vind je het een uitdaging om met de e-learningtechniek mooie, interactieve modules te maken. Kortom je bent de creatieve schakel tussen onze opdrachtgevers, (hun) gebruikers en de e-learningtechniek.

Wat ga je doen 
Als lid van ons productieteam werk en denk je mee over de opmaak en creatie van onze online kennismodules. Je bent medeverantwoordelijk voor online uitingen op onze websites, in de nieuwsbrieven en op onze social mediakanalen. Daarnaast werk je met uiteenlopende opdrachtgevers aan het creëren van online content, e-learnings en exclusieve e-learningplatforms. Omdat veel van onze producten te maken hebben met reizen en bestemmingen, ga je af en toe op reis en bezoek je regelmatig reisevents. Ons bedrijf is gevestigd in Zoetermeer. Bij voorkeur woon je binnen een straal van 30 kilometer van Zoetermeer. We bieden een salaris passend bij jouw ervaringsniveau.

Wie ben jij
Jij hebt oog voor detail, creëert graag aansprekende designs en denkt na over een boodschap online. Je hebt ervaring met social media, je schrijft goed en hebt gevoel voor de Nederlandse taal. Je bent net afgestudeerd, je hebt een HBO-diploma (of minimaal MBO niveau 4) diploma op gebied van vormgeving, design, communicatie en/of multimedia en je bent in het bezit van een rijbewijs. In een klein dynamisch team kom jij goed tot je recht, je bent gemotiveerd en representatief. Nieuwe programma’s maak je je snel eigen. Ervaring met CMS en Adobe Photoshop en/of Indesign is een pre.

Herken jij jezelf in dit profiel, dan zijn we op zoek naar jou! Stuur jouw CV, een korte motivatie en een overzicht van leuke projecten waar jij aan hebt gewerkt naar Monique van Nieuwenhuijzen, mvn@etrainingcompany.nl

Over ons
The ETraining Company bv is een online kennisspecialist. Wij voorzien bedrijven van e-learningoplossingen zodat zij in staat zijn om hun interne organisatie of andere doelgroepen online te trainen over hun producten en diensten. The ETraining Company werkt nauw samen met zusterbedrijf Xist! multimedia bv. Uitgeverij Xist! is een creatief multimediabedrijf, actief in binnen- en buitenland. Reizen en bestemmingen staan centraal. De activiteiten zijn erop gericht om zowel reisbedrijven als ministeries van toerisme en verkeersbureaus de mogelijkheid te bieden doelgroepen op een effectieve en professionele wijze te bereiken, te informeren en te enthousiasmeren over hun toeristisch aanbod. Hoofdactiviteiten zijn het uitgeven van reisvakblad Travelution magazine, dat zowel in print als online verschijnt en het dagelijks online publiceren van het belangrijkste reisnieuws en branchegerelateerd nieuws. Meer weten? Neem contact op 079 – 5939313.