Cookies van Travelution
Deze website maakt gebruik van cookies om zo goed mogelijk te functioneren en de gebruiker de beste ervaring te bieden.

deel  

29 september 2017
Tony Douglas neemt roer over bij Etihad Airways

 


Luchtvaartmaatschappij Etihad Airways heeft een opvolger benoemd voor de ontslagen topman James Hogan. Het gaat om de Brit Tony Douglas, die afkomstig is van het Britse ministerie van Defensie. In januari 2018 start hij met zijn nieuwe functie. 

Bij Defensie was Douglas verantwoordelijk voor onder meer inkoop en hij heeft ook gewerkt voor luchthaven Heathrow en Abu Dhabi Airports. Volgens Etihad heeft Douglas kennis van de Golfregio en is hij zeer ervaren op luchtvaartgebied. Als Group CEO zal Douglas samenwerken met de directie en het managementteam om verschillende strategische initiatieven uit te breiden en in gang te zetten. Deze initiatieven zijn bedoeld om ervoor te zorgen dat Etihad blijvend succesvol is binnen een steeds competitiever wordende regionale en wereldwijde luchtvaartmarkt.

“Etihad is een sterk luchtvaartbedrijf dat zich continu weet aan te passen en te ontwikkelen, zowel op zichzelf als in samenwerking met branchepartners. Het is voor de Verenigde Arabische Emiraten en de regio een stimulans voor economie en werkgelegenheid. Met nieuwe infrastructuur en attracties, zoals het onlangs uitgebreide vliegveld, het Louvre Abu Dhabi en de Abu Dhabi Global Market, heeft Etihad een centrale rol gekregen in de ondersteuning van de Verenigde Arabische Emiraten als internationale hub voor vervoer, toerisme, handel en cultuur.”, aldus Douglas.