Cookies van Travelution
Deze website maakt gebruik van cookies om zo goed mogelijk te functioneren en de gebruiker de beste ervaring te bieden.

deel  

5 juni 2017
Top Travel Counsellors naar Jamaica

 


Nederland telt 4 Travel Counsellors die de ‘gouden status’ hebben. Travel Counsellors Chris Hendriks, Caroline van Huigenbos, Elize Breed en Carla Delis behoren hiermee tot de top van de 1700 Travel Counsellors wereldwijd met de hoogste omzet en commissie. Naar aanleiding van hun prestaties werden zij samen met hun partners uitgenodigd voor een ‘Gold Weekend’ in Jamaica.

Onlangs reisden de 4 Nederlandse Gold Travel Counsellors samen met Operations Manager Milka van Dam af naar Jamaica waar zij samen met hun partners genoten van een lang weekend in de villa’s van het Half Moon Resort in Montego Bay, geheel verzorgd door Travel Counsellors en sponsoren. Tijdens dit weekend maakten de Gold Travel Counsellors van de gelegenheid gebruik om ideeën uit te wisselen met hun internationale collega’s en was er tijd om het eiland te verkennen.

Milka van Dam: “De Gold Conferentie is elk jaar weer een beloning voor de Travel Counsellors die uitzonderlijk goed hebben gepresteerd, onze manier om hen daarvoor te bedanken. Deze keer reisden we af naar Jamaica waar we werden gehost door Half Moon resort, maar ook het Jamaicaans verkeersbureau, Secrets Montego Bay, Sandals en Round Hill hebben hun steentje bijgedragen aan wat een onvergetelijk weekend is geworden. De sfeer op het eiland, de vriendelijke bevolking en gastvrijheid vielen mij echt op. En natuurlijk het onderlinge contact; de vriendschappen, de inspiratie die wordt opgedaan en tips & tricks die worden gedeeld. Een waar feest om aan deel te mogen nemen!”

In de watten gelegd
Gold Travel Counsellor Caroline van Huigenbos: “De Gold trip was voor mij echt fantastisch! Ik heb genoten van elke minuut met zo'n geweldige groep. Allemaal succesvolle mensen die wat te vieren hebben. De villa's van Half Moon waar we verbleven waren heerlijk, we werden volledig in de watten gelegd door onze lieve butler Edward en kok Sissi. Het was één groot feest. Ik heb het gevoel dat ik weer lifetime friends erbij heb. Nieuwe ‘Golds’ ontmoeten uit andere landen vind ik fantastisch. Van elkaar leren en het kunnen vieren, dan ben ik compleet in m'n element. Ook heeft het mij een enorme impuls gegeven, ik voel me meer dan ooit betrokken en een gelukkige Gold Travel Counsellor.”