Cookies van Travelution
Deze website maakt gebruik van cookies om zo goed mogelijk te functioneren en de gebruiker de beste ervaring te bieden.

deel  

25 mei 2017
Travel Counsellors winnaars naar Zuid-Spanje

 

Tijdens de jaarlijkse conferentie van Travel Counsellors Nederland en België in Tiel werden awards uitgereikt voor onder andere de beste nieuwe Travel Counsellor, hoogste omzet in ons eigen tour operating systeem, beste Business Development en hoogste klanttevredenheidsscore. Twaald winnaars ewerden naar aanleiding van hun goede prestaties uitgenodigd voor een exclusieve reis naar Zuid-Spanje.

Milka van Dam: “We hebben zowel Cartagena als Murcia bezocht. Beide steden hebben prachtige oude stadskernen. In Cartagena is vooral een bezoek aan het amfitheater en bijbehorend museum de moeite waard. De overblijfselen uit o.a. de romeinse tijd werden pas in de jaren negentig ontdekt. Ik was vooral verrast door het feit dat beide steden veel minder toeristisch zijn dan de omliggende steden aan de kust, wat ze nog aantrekkelijker maakt om te bezoeken. De groep was weer ontzettend gezellig met een mix van nieuwe Travel Counsellors en ‘oude rotten’. Die combinatie was heel interessant omdat er volop ideeën, informatie en inspiratie met elkaar gedeeld werden.”

Jennifer Pennekamp, genomineerd voor Beste Nieuwkomer: “Het was ontzettend leuk om in een kleiner gezelschap Travel Counsellors een paar dagen door te brengen. Voor mij goed om zo meer collega TC’s te leren kennen en je steekt gewoon veel van elkaar op! Maar voornamelijk hebben we natuurlijk genoten van de Spaanse zon, prachtige omgeving en heerlijke tapas. We zijn ècht in de watten gelegd!”