Cookies van Travelution
Deze website maakt gebruik van cookies om zo goed mogelijk te functioneren en de gebruiker de beste ervaring te bieden.

deel  

23 november 2017
TUI gaat Formule 1-reizen aanbieden

 


TUI Sports, vooral bekend van de marathon- en wielerreizen, biedt vanaf vandaag ook compleet verzorgde Formule 1-reizen aan. In eerste instantie zijn er voor het komende raceseizoen zes aansprekende Grand Prix wedstrijden in het aanbod opgenomen. In de loop van het jaar zullen daar meer wedstrijden aan worden toegevoegd.

Vanaf donderdag 23 november kunnen Formule 1 fans terecht op de website van TUI Sports voor het boeken van hun Formule 1-reis: www.tui.nl/sports/formule1.

Compleet verzorgde reis
Een Formule 1-reis bij TUI Sports is compleet verzorgd, inclusief vlucht (met uitzondering van België en Duitsland), toegangskaart voor het circuit en hotelovernachtingen. Het bezoek aan het circuit wordt gecombineerd met bijvoorbeeld een stedentrip of is onderdeel van een volledige vakantie. Marco van der Vlies, Manager TUI Sports licht toe: “De afgelopen twee jaar zie je een ware Formule 1-gekte ontstaan in ons land, mede natuurlijk door de successen van Max Verstappen. Steeds meer mensen willen een race meemaken. De banden horen piepen en het asfalt ruiken... TUI Sports is in deze nieuwe reisbehoefte gedoken door het aanbieden van verschillende Formule 1-arrangementen.”

Grand Prix wedstrijden
De zes wedstrijden die in het TUI Sports aanbod zijn opgenomen zijn:
Grand Prix van Spanje - Barcelona, 13 mei 2018
Grand Prix van Monaco - Nice/Monaco, 27 mei 2018
Grand Prix van Duitsland - Hockenheim, 22 juli 2018
Grand Prix van Hongarije - Boedapest, 29 juli 2018
Grand Prix van België - Maastricht/Spa, 26 augustus
Grand Prix van Italië - Milaan, 2 september 2018

Daarnaast kan men alvast inschrijven voor de Grand Prix van China in Shanghai op 8 april. Zodra deze reis boekbaar is worden geïnteresseerden hierover geïnformeerd.