Cookies van Travelution
Deze website maakt gebruik van cookies om zo goed mogelijk te functioneren en de gebruiker de beste ervaring te bieden.

deel  

28 juni 2017
TUI vanaf november naar Lombok

 


TUI Nederland gaat komend winterseizoen in samenwerking met Garuda Indonesia Lombok als vakantiebestemming aanbieden. Nog onontdekt door het massatoerisme vind je op dit eiland nog het authentieke Indonesië. Samen met de relaxte sfeer, de gezellige badplaatsen als Senggigi en de heerlijke lokale keuken, de perfecte ingrediënten voor een veelzijdige vakantie.

Paradijselijke stranden
Lombok heeft een enorm lange kustlijn met prachtige en vooral rustige stranden. Naast Bali dus een uitstekend alternatief voor een paradijselijke strandvakantie. Maar Lombok biedt meer. Breng bijvoorbeeld een bezoek aan een traditioneel Sasak dorp. De Sasak zijn de oorspronkelijke bewoners van Lombok. Of maak een trekking tocht bij Mount Rinjani National Park. Mount Rinjani is de één na hoogste vulkaan van Indonesië. Bovendien liggen de Gili eilanden op steenworp afstand. Deze bounty-achtige eilanden aan de westkust van Lombok zijn makkelijk per boot bereikbaar. Rondom de Gili eilanden kun je uitstekend snorkelen en duiken.

Garuda Indonesia
Garuda Indonesia vliegt vanaf Amsterdam zes keer per week naar Lombok, met een overstap op Jakarta. TUI heeft een ruime stoelcapaciteit  ingekocht op de vluchten op de maandag en donderdag vanaf 1 november a.s. Een vakantie naar Lombok is vanaf nu boekbaar bij TUI.