Cookies van Travelution
Deze website maakt gebruik van cookies om zo goed mogelijk te functioneren en de gebruiker de beste ervaring te bieden.

deel  

24 oktober 2017
Val Thorens opent skiseizoen met groot evenement

 


Val Thorens, het hoogste skigebied van Europa, zal zoals ieder jaar de aftrap geven voor het wintersportseizoen en organiseert aan het begin van het seizoen verschillende sportieve en leuke evenementen.  Dit jaar zijn de pistes geopend vanaf 18 november. Een generale repetitie waarbij men de eerste bochten in de sneeuw kan maken, gevolgd door een programma boordevol activiteiten en evenementen. De grote première zal plaatsvinden op 25 en 26 november.

Het grote openingsevenement
Dit jaar organiseert Val Thorens een groots openingsevenement voor alle skiliefhebbers om de opening van de pistes te vieren. Zoals tijdens een echte filmpremiere wordt het rode tapijt uitgerold voor de bezoekers, die kunnen genieten van de vers geprepareerde pistes en een weekend dat geheel in het teken staat van een goed humeur!

Professionals van meer dan 60 merken in totaal komen dit weekend naar Val Thorens om skiërs en snowboarders gratis en in alle exclusiviteit kennis te laten maken met het nieuwste skimateriaal van deze winter. Alle wintersporten zijn vertegenwoordigd met een ruime keuze aan ski’s, skischoenen en snowboards om te testen.

Activiteiten
Daarbij worden talrijke activiteiten georganiseerd door professionals uit het vakgebied. Zo zijn er o.a. een mini snow park, een big air bag, een snowscoot trampoline, een toerski zone en een carving zone. Op het programma staan tevens talrijke spellen, happy hours, en cadeaus die men kan winnen tijdens dit kleurrijke en feestelijke weekend.

Om het openingsspektakel op een mooie manier af te sluiten, wordt er een freestyle wedstrijd gehouden op de Place Caron.