Cookies van Travelution
Deze website maakt gebruik van cookies om zo goed mogelijk te functioneren en de gebruiker de beste ervaring te bieden.

deel  

19 juni 2017
Verlenging contract Airtrade en toer business

 

Airtrade Holland B.V. en Toer Business B.V. hebben de gezamenlijke succesvolle joint venture, Airtrade Toer Business C.V., die eind van dit jaar van rechtswege zou aflopen wederom met drie jaar verlengd.

Het verlengen van de gezamenlijke joint venture betekent dat op 16 februari 2020 het 25 jarig jubileum zal worden bereikt! Airtrade Toer Business C.V. levert aan 82 zelfstandige reisondernemers een breed pakket aan diensten voor de verkoop van vliegtickets. Ontegenzeggelijk is deze joint venture een van de langst durende en meest succesvolle samenwerkingen in de reisindustrie.

Vizier op de toekomst
“Airtrade is bijzonder verheugd dat wij met Toer Business B.V. overeenstemming hebben bereikt over een 3-jarige verlenging van onze gezamenlijke joint-venture. Het feit dat wij een 25-jarig jubileum gaan vieren geeft gelijk ook het succes aan van ons partnership. Wij opereren in een constant veranderende markt waarbij het heel prettig is om met de top van de reisretail samen te werken met een duidelijk vizier op de toekomst. De uiterst professionele RvC bestaande Ger Schutte, Werner van Disseldorp, Patrick Beuk en Pieter Kuijs houden ons op een hele prettige manier scherp”, aldus Jeroen Martron CEO Airtrade.

Ook Peter Effting directeur Toer Business B.V. is verheugd over de verlenging. “Als Toer Business zijn wij verheugd om ook voor de komende drie jaren het contract met Airtrade te kunnen verlengen. Door de zeer efficiënte wijze van werken van Airtrade zijn wij erin geslaagd om de condities in het nieuwe contract te kunnen verbeteren. Tevens biedt het nieuwe contract ruimte om ontwikkelingen voor Dynamic Packaging en Virtuele Touroperating gezamenlijk op te pakken. Prettig is het om vast te stellen dat Airtrade de B2C module voor Dynamic Packaging al operationeel heeft. Vol vertrouwen gaan we de komende drie jaren weer samenwerken.”