Cookies van Travelution
Deze website maakt gebruik van cookies om zo goed mogelijk te functioneren en de gebruiker de beste ervaring te bieden.

deel  

8 december 2017
VisitDenmark heeft eigen adventskalender

 


VisitDenmark heeft in samenwerking met Scandinavian Airlines de online adventskalender #FindingHygge opgesteld, de eerste adventskalender samengesteld door een nationaal toerismebureau. Bezoekers maken van 1 tot en met 24 december dagelijks kans op prijzen. 

Via de website www.findinghygge.dk maakt de bezoeker van 1 tot en met 24 december dagelijks kans op het winnen van unieke prijzen. Achter iedere virtuele deur schuilt een kort filmpje met uitleg over wat hygge voor de Denen betekent en maakt de bezoeker daaropvolgend kans op het winnen van een retourvlucht met SAS voor twee personen, drie hotelovernachtingen en een onvergetelijke ervaring in Denemarken. Zo staat er bijvoorbeeld een privé-proeverij in de kelders van de Carlsberg Brouwerij in de planning met een verblijf in de onlangs gerenoveerde Royal Suite in het Copenhagen Marriot Hotel of een hyggeligt familieverblijf in LEGOLAND®.

Hygge
De Deense term Hygge is een gevoel van geluk dat bereikt wordt door simpele ervaringen  in het leven, dat voorbij gaat aan geluk veroorzaakt door welvaart of materialisme. Hygge is vooral een mindset. De Denen staan bekend om hun hoge levenstandaard en -kwaliteit. Dat doen ze door de tijd met familie en vrienden als prioriteit te stellen. Het concept Hygge is daarbij de basis van hun culturele identiteit, dat de Denen tijdens de feestdagen graag delen met de rest van de wereld.