Cookies van Travelution
Deze website maakt gebruik van cookies om zo goed mogelijk te functioneren en de gebruiker de beste ervaring te bieden.

deel  

9 november 2017
Voigt Travel rechtstreeks naar Fins Lapland

 


Voigt Travel, specialist op het uiterste noorden van Scandinavië, is de enige touroperator in Nederland die nu ook 4- en 5-daagse reizen aanbiedt naar winters Lapland. In de periode van zondag 14 januari tot en met zondag 11 maart vliegt Voigt Travel vanaf Amsterdam iedere donderdag en zondag rechtstreeks naar Kuusamo en Kittilä in Fins Lapland waardoor de sneeuwzekere alpine-ski bestemmingen Levi en Ruka ineens supergoed bereikbaar zijn. De korte trips zijn ideaal voor grotere groepen, een bijzonder familieweekend, een speciale gelegenheid én voor incentive reizen.

Incentives
Denk je dat Fins Lapland te ver weg is voor een 4- of 5-daagse wintervakantie of een incentive reis? Niets is minder waar. Met de rechtstreekse vluchten van Voigt Travel, die worden uitgevoerd in samenwerking met Transavia, ben je (met je collega’s) in nog geen drie uur in een totaal andere wereld. Marloes Meijer, Sales Manager bij Voigt Travel, zegt: “we merken een toename in vraag naar bijzondere incentive reizen met het volledige bedrijf. Waar dit in het verleden nog om kleinere aanvragen tot 20 personen ging, bedienen we nu volledige bedrijven van 80 tot 100 personen die met onze rechtstreekse vlucht 4 of 5 dagen afreizen naar het Pure Noorden. Met onze ervaring in het gebied boven de poolcirkel zorgen onze reisspecialisten ervoor dat de eerste kennismaking met Lapland, zo gauw men het vliegtuig uitstapt, onvergetelijk is. Er zijn komend winterseizoen een aantal bedrijven die bij aankomst op de luchthaven gelijk op de sneeuwscooter stappen en op die manier afreizen naar hun verblijf. Hoe spectaculair wil je je aankomst in Lapland hebben? “.

Uitstekend alternatief voor de Alpen
Als je van echte, ouderwetse winters houdt, dan moet je zeker een keer in Fins Lapland zijn geweest. Hier kun je skien, snowboarden en langlaufen combineren met bijzondere activiteiten zoals een sneeuwscootersafari en husky- of rendierentocht. Bovendien is het hier 100% sneeuwzeker, dus is deze bestemming een uitstekend alternatief voor de Alpen. 

Haal alles uit een 4- of 5-daagse reis
Dankzij de vroege heenvlucht op donderdag haal je alles uit 4-daagse reis naar Lapland. Aan het eind van de ochtend ben je in het Pure Noorden, waardoor je in de middag al op een sneeuwscooter kunt zitten. Overnachten tijdens een 4- (donderdag heen, zondag terug) of 5-daagse reis (zondag heen, donderdag terug) naar Lapland kan in een bungalow, appartement, hotel, maar ook in een authentieke lodge in de wildernis. Kortom: maak kennis met een maagdelijk witte wereld en ruik die gezonde vrieskou. De Hollandse stress van het eeuwige haasten en in files staan, voel je onmiddellijk van je afglijden zodra je in het noorden van Scandinavië bent. Tel daarbij het magische noorderlicht bij op en je bijzondere wintervakantie in een Arctisch gebied rond de poolcirkel kan niet meer stuk.