Cookies van Travelution
Deze website maakt gebruik van cookies om zo goed mogelijk te functioneren en de gebruiker de beste ervaring te bieden.

deel  

11 januari 2019
Winnaars Instagramcontest Griekenland bekend

 


De winnaars van de Instagramcontest die het Grieks verkeersbureau in samenwerking met Travelution vanaf september 2018 organiseerde, zijn bekend! Tijdens de Vakantiebeurs vakdag op 9 januari onthulde Eleni Skarveli, directeur van het Grieks Verkeersbureau, onder het genot van een glaasje ouzo, de drie beste Instagrammers.

Laura Vlaanderen, Maaike Schuurman en Ester van Mourik zijn de gelukkigen. Zij werden door Facebookstemmers, reisprofessionals en de vakjury verkozen tot winnaars. Binnenkort reizen ze naar een Griekse bestemming naar keuze, om daar nog meer foto’s te kunnen schieten voor hun Instagramaccount.

Finalisten
Laura Vlaanderen (Vakantie Discounter) deelde foto’s van de onder Nederlandse vakantiegangers populaire eilanden Santorini, Kos en Kreta. Ester van Mourik (VakantieXperts) bracht Zakynthos, Kreta, Rhodos en Lindos op creatieve wijze in beeld. Maaike Schuurman (Gorcums Reisburo) deelde niet alleen foto’s, maar ook korte video’s met persoonlijke tips, van Kefalos en Kos. Lisette den Boef deed verslag van haar rondreis over Mykonos, Paros, Naxos en Santorini. En Carina Doesburg (Personal Touch Travel) bezocht Corfu en Kefalonia. Een overzicht van de Instagramstories van de vijf finalisten, zie je in het Facebook-album ‘Instagramcontest 2018’.

Foto: de drie winnaars, Laura Vlaanderen, Maaike Schuurman en Ester van Mourik met Eleni Skarveli, directeur van het Grieks Verkeersbureau