Cookies van Travelution
Deze website maakt gebruik van cookies om zo goed mogelijk te functioneren en de gebruiker de beste ervaring te bieden.

deel  

8 december 2017
Zuid-Afrika in de spotlight bij ETravelTraining

 


Het toerisme naar Zuid-Afrika stijgt. De groei is volledig afkomstig van buitenlandse bezoekers. Uit cijfers van het jaarrapport van South African Tourism dat eind juli 2017 verscheen, blijkt dat er in 2016 een stijging van 12,8% ten opzichte van 2015 is behaald. Uit Nederland werd een groei gemeten van 9,3%. ETravelTraining en South African Tourism bieden de reisagenten daarom de kans om hun kennis te updaten en het land zelf te ontdekken.

E-learning

Of je nu gaat om wild te spotten, wijn te proeven of kennis te maken met de lokale bevolking, in Zuid-Afrika kan het allemaal en meer. Veel reizigers komen voor de Big Five en de vele wildparken bieden dan ook gegarandeerd een fantastische safari-ervaring. Maar zo groot als het land is, zo divers is het ook. Reisagenten kunnen nu hun kennis updaten door de vernieuwde Zuid-Afrika trainingen af te ronden. In totaal worden er vijf training aangeboden met ieder een eigen thema: adventure, arts & culture, lifestyle & wellness, nightlife, food & wine en wildlife & nature. In de trainingen worden niet alleen alle toeristische hoogtepunten en hidden gems besproken, ook krijg je allerlei handige tips en ontvang je praktische informatie.  

Studiereis
De e-learning wordt zoals gewoonlijk afgesloten met een examen. Onder de deelnemers met de beste scores wordt één plek op de studiereis naar Zuid-Afrika verloot. De reis zal begin maart plaatsvinden, de exacte data en meer informatie over het programma volgt snel. Om als reisagent kans te maken op deze prijs dien je in ieder geval de training 'Westelijke provincies 2017' af te ronden voor 15 januari 2018 (met minimaal 80 punten). Hoe meer thema-trainingen je maakt, hoe groter jouw kans op deze prijs. Aanmelden kan via de Reizen & Prijzen pagina.

Training volgen
Ga naar www.ett.etraveltraining.eu, kies jouw keten en start de training! 
 

Benieuwd naar ervaringen van andere reisagenten. Hier lees je het reisverslag van vorig jaar.