Cookies van Travelution
Deze website maakt gebruik van cookies om zo goed mogelijk te functioneren en de gebruiker de beste ervaring te bieden.

deel  

Bezoekersaantallen Abu Dhabi blijven stijgen

Het aantal bezoekers aan Abu Dhabi blijft onverminderd toenemen. In februari van dit jaar steeg het aantal bezoekers aan het emiraat met 15,2% vergeleken met dezelfde maand vorig jaar. In de succesvolle tweede maand van het jaar verbleven bijna 5 miljoen toeristen in Abu Dhabi. Het emiraat ligt daarmee op koers van het plan om in 2018 het recordaantal bezoekers van 2017 te overschrijden.

Een totaal van 405.849 bezoekers bezocht Abu Dhabi in de 162 hotels en appartementen van Abu Dhabi in de maand februari. Dat zijn er meer dan 53.000 meer dan in februari 2017. Alle drie de regio’s noteerden een toename: Abu Dhabi zag een stijging van 16,3%, Al Ain 2,4% en Al Dhafra 20,4%. Meerdere landen waren verantwoordelijk voor een stijging van dubbele cijfers, waaronder China (+83,6%), Engeland (31%), Duitsland (23,1%) en Frankrijk (27,2%). De recentelijke opening van het Louvre Abu Dhabi is hoogstwaarschijnlijk een belangrijke trigger van de toename.

HE Saif Saeed Ghobash, Director General, DCT Abu Dhabi: “We bouwen graag voort op het success van 2017, met onze digitale campagne. Vooral onze focusmarkten doen het momenteel erg goed. Uiteraard gaan we door met het investeren in de promotie van ons emiraat, met een toenemend aantal attracties en evenementen in Abu Dhabi. Ons doel is om in 2021 8,5 miljoen bezoekers te ontvangen en we zijn tevreden met de huidige behaalde resultaten."

E-learning

Wil jij weten wat Abu Dhabi bezoekers zoal te bieden heeft? De e-learning Abu Dhabi bij ETravelTraining biedt een overzicht van het toeristisch aanbod. Abu Dhabi heeft als luxe zonbestemming veel variatie. Van shoppen in enorme winkelcentra tot flaneren over de boulevard, en van relaxen op parelwitte stranden tot het bezoeken van het cultureel erfgoed. Bovendien is Abu Dhabi-stad omgeven door een immense woestijn. De fraaie en goudkleurige zandvlakte nodigt de bezoeker uit voor een onvergetelijke ontdekkingstocht. Kom in deze e-learning alles over de bestemming te weten en help jouw klanten een onvergetelijke reis samen te stellen.