Cookies van Travelution
Deze website maakt gebruik van cookies om zo goed mogelijk te functioneren en de gebruiker de beste ervaring te bieden.

deel  

Vlieg non-stop naar Mauritius

Mauritius: adembenemend mooi! Het tropische eiland, gelegen ten oosten van Madagaskar, staat bekend om de prachtige stranden, de vriendelijke bevolking en de goede hotels. Het is een veilig eiland dat haar bezoekers veel te bieden heeft.

Naast pure rust en indrukwekkende natuur zijn er talloze activiteiten zoals watersporten en golf en op culinair gebied is het een verrassing vanwege de invloeden van de verschillende bevolkingsgroepen. Bovendien is het een zeer gewilde honeymoon bestemming. Kortom, dé perfecte vakantiebestemming voor koppels, familie of vrienden die op zoek zijn naar een nieuw avontuur.

Air Mauritius
Deze geweldige bestemming is nu nog sneller te bereiken dankzij de non-stop vluchten vanuit Amsterdam door Air Mauritius en KLM, waarbij Air Mauritius de vluchten uitvoert gedurende het IATA zomerschema (eind maart t/m eind oktober) en KLM gedurende het winterschema (eind oktober t/m eind maart). Air Mauritius vliegt 2 keer per week en in de maanden juli en augustus 3 keer per week. In de winter vliegt KLM 3 keer per week. Vluchtduur: circa 12 uur.

Ontdek nu zelf heel voordelig het paradijselijke eiland!

Reis in juni voor slechts EUR 419,- incl. luchthavenbelasting (1 travel companion toegestaan voor hetzelfde tarief). Voor meer informatie, stuur een email naar MKAMS@airmauritius.com