Cookies van Travelution
Deze website maakt gebruik van cookies om zo goed mogelijk te functioneren en de gebruiker de beste ervaring te bieden.

deel  

Eurowings breidt uit vanaf Düsseldorf 

Eurowings is nog een relatief onbekende luchtvaartmaatschappij onder Nederlandse reizigers. Toch is de Duitse low-cost airline van Lufthansa Group een luchtvaartmaatschappij om te overwegen. De grootste hub van Eurowings, Düsseldorf, is een aantrekkelijke luchthaven voor met name Nederlanders in het oosten van het land. Het aantal bestemmingen wordt vanaf de winter opnieuw uitgebreid. 

Vliegen vanaf Düsseldorf 
Vanaf Düsseldorf biedt Eurowings meer dan negentig routes wereldwijd aan. Bovendien vliegt Eurowings vanaf Amsterdam naar Hamburg, Stuttgart en München. Sinds april dit jaar is Eurowings de eerste low-cost airline met flatbeds in de businessclass op vijf van de intercontinentale routes vanaf Düsseldorf: New York, Fort Myers, Miami, Punta Cana en Cancun. Maar er zijn meer langeafstandsvluchten vanaf Düsseldorf. In het komende winterseizoen biedt het schema van Eurowings vanaf Düsseldorf ook vluchten naar Bangkok, Havana, Varadero en Montego Bay (Jamaica). Bovendien vliegt de airline op een groot aantal korte en middellange afstanden. 
 
La Palma en Lanzarote
Met ingang van het komende wintervluchtschema verbindt de luchtvaartmaatschappij Köln/Bonn met het Canarische eiland La Palma en Stuttgart met Lanzarote. Op de nieuwe bestemmingen wordt met ingang van 3 november 2018 steeds op zaterdag gevlogen. De luchthaven Köln/Bonn wordt ook door reizigers uit Zuid-Nederland, België en Luxemburg gebruikt om snel op hun vakantiebestemming te komen. De vluchttijden zijn als volgt:
  • EW 250 Köln/Bonn (CGN) – La Palma (SPC): start 13:30 uur, landing 17:20 uur (lokale tijd)
  • EW 251 La Palma (SPC) - Köln/Bonn (CGN): start 18:00 uur, landing 23:40 uur (lokale tijd)
  • EW 2930 Stuttgart (STR) – Lanzarote (ACE): start 7:10 uur, landing 10:30 uur (lokale tijd)
  • EW 2931 Lanzarote (ACE) - Stuttgart (STR): start 11:10 uur, landing 16:20 uur (lokale tijd)
Lees meer over Eurowings in de komende Travelution september-editie.