Cookies van Travelution
Deze website maakt gebruik van cookies om zo goed mogelijk te functioneren en de gebruiker de beste ervaring te bieden.

deel  

Maak de videotraining Dominicaanse Republiek

Op e-learningplatform ETravelTraining staat wederom een videotraining online. Ditmaal wordt de kijker in de training door Hector en Yvonne van het Dominicaans Verkeersbureau meegenomen naar de Dominicaanse Republiek.

Studiereis
Ontdek in de videotraining Dominicaanse Republiek samen met Hector en Yvonne waarom dit Caribische land van de eindeloze zomer de ideale bestemming is voor iedere vakantieganger. Maak daarbij kans op een studiereis naar de Dominicaanse Republiek in mei 2019. Er is plaats voor maar liefst 10 ETT'ers!

Wandelen over parelwitte stranden, genieten van een cocktail onder een palmboom en verwend worden in een all-inclusive resort. En dat allemaal onder het genot van een verkoelend briesje. In mei 2019 krijg je de kans om het zonnige eiland zelf te bezoeken. De exacte data en het gedetailleerde programma worden later bekendgemaakt.

Wat moet je doen?
Om kans te maken op deze prijs zorg je ervoor dat je de videotraining over de Dominicaanse Republiek afrondt voor 1 december 2018 (met minimaal 80 punten). Hoe sneller jij de training afrondt en hoe meer boekingen je naar de Dominicaanse Republiek maakt, hoe groter jouw kans op deze prijs. Log in bij ett.etraveltraining.nl, of het platform van jouw keten en meld je aan via de Reizen & Prijzen-pagina.