Cookies van Travelution
Deze website maakt gebruik van cookies om zo goed mogelijk te functioneren en de gebruiker de beste ervaring te bieden.

Deel  

Aeromexico zet in op Vallarta-Nayarit & Los Cabos

 

Het jaar 2020 moet als het aan Aeromexico ligt, het jaar van de bestemmingen Vallarta-Nayarit en Los Cabos worden. Beide bestemmingen liggen aan de Westkust van Mexico en genieten internationaal reeds grote bekendheid. Waar Vallarta-Nayarit bekend staat om haar authenticiteit, onderscheidt Los Cabos zich als één van de meest gevarieerde vakantiebestemmingen ter wereld.

Beide bestemmingen worden gezien als het alternatief voor Cancun en de regio Yucatan, welke al jarenlang vele toeristen uit Nederland aantrekt. Hoewel de term alternatief de beide bestemmingen te kort doen. Aeromexico biedt, als de grootste luchtvaarmaatschappij van Mexico, dagelijkse vluchten vanuit Amsterdam naar Mexico-Stad en zet in 2020 volop in op ontwikkeling van en samenwerking met de beide regio’s.

Naast een intensieve samenwerking met zowel de tourist board van Vallarta-Nayarit als die van Los Cabos met als doel de naamsbekendheid van beide bestemmingen verder te doen groeien in Nederland, streeft Aeromexico er ook naar om concurrerende tarieven in de Nederlandse markt te zetten richting de reisagent. Daarnaast worden er diverse studiereizen georganiseerd naar beide bestemmingen.

Aeromexico biedt middels een overstap in Mexico-Stad comfortabele verbindingen aan naar zowel Puerto Vallarta als naar Los Cabos. De maatschappij heeft tevens een samenwerking met TUI op beide bestemmingen en wil dit succes de komende jaren verder uitbreiden. Dagelijks wordt er gevlogen met de moderne Dreamliner 787-9 toestellen.

Voor meer informatie over beide bestemmingen kun je terecht op:

https://visitpuertovallarta.com/

https://visitloscabos.travel/

Voor reisagenten die zelf kennis willen maken met één of beide bestemmingen, heeft Aeromexico speciale agententarieven beschikbaar. Wil je hier meer over weten dan kun je een mail sturen naar het commerciële team van Aeromexico in de Benelux:

Mark Mooren - Country Manager: mmooren@aeromexico.com
Wieteke Huijzer – Key Account Manager: whuijzer@aeromexico.com