Cookies van Travelution
Deze website maakt gebruik van cookies om zo goed mogelijk te functioneren en de gebruiker de beste ervaring te bieden.

Deel  

Bolsjoj reizen, ook specialist in groepsreizen en incentives

 

Bolsjoj Reizen is specialist op het gebied van reizen naar o.a. Rusland, de Baltische Staten, Oekraïne, Georgië, Armenië tot aan China en Mongolië. De touroperator biedt individuele reizen, stedenreizen, riviercruises en ook de Trans Siberië Express en diverse Fly & Drive en Fly & Bus arrangementen. Maar wist je ook dat Bolsjoj tevens gespecialiseerd is in groeps- en incentivereizen naar deze landen?

De vraag naar “we willen iets anders” stedenbestemmingen vanuit bedrijven, clubs en verenigingen is de laatste jaren sterk toegenomen. De Baltische hoofdsteden, Vilnius, Riga en Tallinn, zijn zeer populair geworden als nieuwe bestemmingen sinds deze landen zijn toegetreden tot de Europese Unie. Daarbij is St. Petersburg vanwege zijn korte vliegtijd (nog geen 3 uur vanaf Amsterdam) de meest geliefde Russische bestemming. Maar ook Kiev, de hoofdstad van Oekraïne, heeft meer naamsbekendheid gekregen en heeft vele mogelijkheden voor bijvoorbeeld een bedrijfs- of personeelsuitje. Meer en meer groepen bezoeken daarbij minder bekende, prachtige steden als Lviv (Oekraïne), Tbilisi (Georgië) en Jerevan (Armenië).

Groepsreizen geheel op maat, indien gewenst met lokale Nederlandstalige reisleiding​
Bolsjoj Reizen heeft ruime ervaring met het organiseren van gespecialiseerde groepsreizen. De afgelopen jaren hebben zij een groot aantal reizen verzorgd voor verenigingen, bedrijven, universiteiten, faculteiten en onderwijsinstellingen. Dit zijn vaak bijzondere inspiratiereizen, die volledig op maat zijn samengesteld.

Daarbij bieden zij tevens een aantal standaard voorbeeldreizen die zij hebben samengesteld naar de belangrijkste steden van de door Bolsjoj aangeboden landen. Hotels in iedere categorie, transfers, treinreizen, lunches/diners en georganiseerde excursies kunnen allemaal door Bolsjoj worden geregeld. Bovendien zorgen ze indien gewenst voor Nederlandssprekende reisleiding ter plaatse. Wel zo handig op deze toch minder bekende bestemmingen. Ook het gehele visa traject (voor bijvoorbeeld Rusland) verzorgt Bolsjoj.

Onbeperkte mogelijkheden​
De mogelijkheden zijn onbeperkt. Zo kunnen bijna alle steden met elkaar gecombineerd worden. Combineer bijvoorbeeld Moskou met St. Petersburg, Kiev met Lviv en de Baltische hoofdsteden met elkaar of met bijvoorbeeld Helsinki.

Interesse in een samenwerking? Neem contact op met het team van Bolsjoj voor een vrijblijvende groepsofferte op maat.

E-learning Bolsjoj
Wil je meer weten over het aanbod en de mogelijkheden van Bolsjoj? Sinds enkele weken staat er op e-learningplatform ETravelTraining een e-learning over reisspecialist Bolsjoj online. Ga naar ett.etraveltraining.eu, log in op je eigen platform en start de training.