Cookies van Travelution
Deze website maakt gebruik van cookies om zo goed mogelijk te functioneren en de gebruiker de beste ervaring te bieden.

Deel  

Geniet van een actieve of luie dag in het LionsDive Beach Resort

 

Het LionsDive Beach Resort is een ideale plek om je vakantie op Curaçao door te brengen. Gasten van LionsDive beginnen de dag met uitzicht op de azuurblauwe zee en nemen een ontbijtje met de voeten in het zand.  Hoe lui of hoe druk de vakantie vervolgens ook wordt: het is allemaal mogelijk bij LionsDive.

Ontdek het eiland
LionsDive ligt in de wijk van Bapor Kibra en heeft Mambo Beach Boulevard en Sea Aquarium als buren. Op loopafstand is er veel te doen. Zo is er elke dag wat nieuws te ontdekken. Winkels, restaurantjes, bars, het strand en het onderwaterwereld zijn allemaal opties. Klanten die op eigen gelegenheid ook de rest van het eiland willen ontdekken kunnen gemakkelijk een auto huren in de lobby.

Maximaal onstpannen
Klanten die tijdens het verblijf maximaal willen ontspannen raad je aan om in één van de LionsDive appartementen te verblijven. Hier kun je de gehele dag luieren, zelf je favoriete maaltijden koken in de volledig uitgeruste keuken en een avondje tv kijken in de woonkamer.

Activiteiten bij LionsDive
Ook voor klanten die niet buiten de deur op avontuur gaan, of aan het luieren zijn, heeft LionsDive nog veel te bieden. Eet in een van de 4 diverse restaurants: Chill Beach Bar & Grill, Hemingway, Nemo Restaurant of Piazza. In de gym kunnen gasten hun fitnessdoelen bijhouden of een paar baantjes trekken in het 50-metersportbad. Of maak de ideale combinatie van een workout met avontuur en neem een duikles bij duikschool Ocean Encounters. Na een dag in touw te zijn geweest is een massage op het strand of in jouw eigen kamer de ideale, en verdiende afsluiter.

Natuurlijke omgeving
Het LionsDive Beach Resort is gebouwd in een natuurlijke omgeving met de natuur in gedachten. De kamers van LionsDive zijn allemaal omringd door de natuurlijke flora en fauna van het eiland. LionsDive waardeert die omgeving en is volledig toegewijd aan duurzame toerisme. Klanten hoeven  dus niet te kiezen tussen henzelf en het milieu wanneer ze voor een verblijf bij LionsDive kiezen.

Maak de e-learning en maak kans op een verblijf van 7 nachten
Meer weten over het LionsDive Beach Resort? Op e-learningplatform ETravelTraining staat een e-learning over LionsDive waarbij je bovendien kans maakt op een verblijf van 7 nachten voor 2 personen. Ga naar ett.etraveltraining.eu om de e-learning te starten en vergeet je niet aan te melden voor de prijs via de ‘Reizen en Prijzen’-pagina.