Cookies van Travelution
Deze website maakt gebruik van cookies om zo goed mogelijk te functioneren en de gebruiker de beste ervaring te bieden.

Deel  

LMX Individuell springt in op trend maatwerkreizen

 

Touroperator LMX biedt al langer de mogelijkheid om maatwerkreizen samen te stellen. Zo kun je voor je klant onder andere vluchten, accommodaties, transfers en excursies allemaal inboeken met LMX Individuell. Volgens Pascall van Mastrigt-Kempen zijn maatwerkreizen op dit moment een grote trend. Ze legt uit wat de mogelijkheden zijn bij LMX en hoe je hier als reisagent optimaal van profiteert.

“Veel reizigers willen niet langer de standaard rondreizen of routes die door iedereen in de markt worden aangeboden. Zij zijn op zoek naar unieke ervaringen en een maatwerkreis. LMX biedt met LMX Individuell de optie om eenvoudig een niet-standaard rondreis voor je klanten in elkaar te zetten.”

“Bovendien is het bij LMX Individuell mogelijk om je eigen commissie in te stellen. De commissie staat standaard op 10%, maar je hebt zelf de optie om de commissie in de loop van het boekingsproces op te hogen met een bepaald percentage of vast bedrag. Daarbij zijn de prijzen van LMX dynamisch, wat wil zeggen dat de prijzen kunnen variëren. Dat pakt soms in het nadeel van de klant uit, maar vaak ook in het voordeel. Aanbiedingen worden altijd meegenomen in lopende aanvragen: als er ten tijde van de offerte nog geen aanbieding was, maar tijdens de boeking wel, dan gaat de prijs omlaag.”

“Na de boeking is het niet meer mogelijk om vliegtickets kosteloos te wijzigen. Hotels hebben echter de keuze tussen non-refundable en refundable rates. Voeg vervolgens excursies toe aan het pakket voor een volledige maatwerkreis. Ook (privé)transfers of huurauto’s kunnen eenvoudig worden toegevoegd, of kies ervoor een deel van de reis per trein af te leggen en reserveer alvast je treinkaartje.”

Bagage
“Bij veel airlines is het mogelijk nog bagage bij te boeken tijdens het boekingsproces, of boek aan de hand van de PNR die je na de boeking ontvangt nog bagage bij op de website van de airline. Ook is het daar vaak mogelijk een stoelwijziging door te voeren of andere services te boeken. Wat je ook samenstelt, LMX blijft altijd de touroperator.”

Meer informatie
Meer weten? LMX biedt enkele webinars voor reisagenten waar de werkwijze wordt uitgelegd. Ook is het mogelijk een live-demo aan te vragen voor groepen reisagenten of reisbureaus met meerdere medewerkers. Stuur voor meer informatie of een aanvraag een e-mail naar Pascall van Mastrigt-Kempen: pascall@lmx-touristik.de.

De komende weken vinden er weer diverse webinars plaats, in het Nederlands. Leer hoe je eenvoudig een reis samenstelt, zonder dat jij de organisator bent! Ga om je aan te melden naar: https://form.lmx.de/lmx-bouwsteenreizen-webinars-2020/