Cookies van Travelution
Deze website maakt gebruik van cookies om zo goed mogelijk te functioneren en de gebruiker de beste ervaring te bieden.

Deel  

Naar Engeland of Ierland met Stena Line

 

Wil jouw klant met de auto naar Engeland of Ierland? Raad dan de overtochten met Stena Line aan. Pascal van de Sande, Key Account Manager Travel van Stena Line, geeft een inkijkje in het diverse aanbod van de ferrymaatschappij.

Pascal: “Stena Line vaart vanuit Hoek van Holland naar Harwich, in het oosten van Engeland. Aan boord van de schepen zijn veel faciliteiten die de comfortabele overtocht nog aangenamer maken, zoals 2 restaurants, diverse bars, een shop, een casino, een bioscoop en ook voor de kleinsten is er genoeg vertier. Of je de overtocht nu overdag of 's nachts maakt, aan boord van de Stena Line ferry’s kun je heerlijk ontspannen.”

Highlights
De aankomsthaven is volgens Pascal de ideale uitvalsbasis voor een bezoek aan Engeland. “Vanuit Harwich ben je in ca. 1,5 uur in Londen, maar ook dichterbij zijn diverse highlights te vinden. Wat dacht je van East Anglia, met plaatsjes zoals Dedham, Lavenham en Sudbury? Deze typisch Engelse dorpjes zijn te vinden op nog geen uur rijden van Harwich! Uiteraard zijn ook het pittoreske Norwich (ca. 1,5 uur), de universiteitsstad Cambridge (ca. 1,5 uur) en de wereldberoemde Cotswolds (ca. 3,5 uur) goed te bereiken. Dus waarom zou je kilometers rijden naar Frankrijk voor een overtocht naar Engeland?”

Ook het verder gelegen Ierland is volgens Pascal goed te bereiken met Stena Line. “Wil jouw klant liever naar Ierland? Dan biedt Stena Line zelfs 5 routes waar je uit kunt kiezen. Hier zijn speciale ‘landbridge’ tarieven voor, tegen een voordelig vast tarief voor meerdere overtochten. De ‘landbridge’ is al boekbaar vanaf €326, voor 4 overtochten! Kijk op www.stenaline.nl/landbridge voor meer informatie.

Groepen
Ook voor groepen heeft Stena Line een aantrekkelijk aanbod, vertelt Pascal. “Ga een dagje naar Londen met familie, vrienden of collega’s, om bijvoorbeeld te gaan kerstshoppen of één van de vele evenementen te bezoeken gedurende het jaar. Stena Line brengt jouw groep op een snelle en comfortabele manier naar de wereldstad London vanaf € 89,-. Vanwege de gunstige vertrek- en aankomsttijden heeft de groep ruim 10 uur de tijd in Londen. Uiteraard behoort een langer verblijf in Engeland ook tot de mogelijkheden.” Kijk voor meer informatie en ideeën op stenaline.nl/groepsreizen.

Agentenvoordeel
Stena Line heeft ook een speciale aanbieding voor reisagenten! Je kunt zelf naar Londen vanaf slechts € 50 per persoon! Kijk op www.stenaline.nl/agentenaanbieding voor meer informatie. Ga je liever met de auto naar Engeland of Ierland? Dan krijg je maar liefst 25% korting op jouw overtocht! Log in op www.stenaline.nl/agent en kijk onder het tabje ‘agentenvoordeel’ voor meer informatie.

Nog geen Stena Line agent, maar wil je dit wel worden? Stuur dan een e-mail naar sales.nl@stenaline.com met de gegevens van jouw reisbureau!