Cookies van Travelution
Deze website maakt gebruik van cookies om zo goed mogelijk te functioneren en de gebruiker de beste ervaring te bieden.

Deel  

Paradisus: paradijselijke gezinsaccommodatie in Mexico

 

Paradisus klinkt als paradijs. En dat klopt als een bus. De internationale hotelketen Melia heeft wereldwijd 369 hotels in meer dan 41 landen. Paradisus is het vijfsterren all-inclusive merk van de keten en richt zich op welgestelde stellen en families. 

In Playa del Carmen, Mexico liggen Paradisus La Esmeralda en La Perla, twee verschillende concepten. Paradisus La Perla is een adult-only hotel en Paradisus La Esmeralda is een resort voor iedereen, inclusief gezinnen met kinderen. De beide resorts zijn met elkaar verbonden door de ‘El Zocalo’, een kleine resortcentrum met 14 restaurants en 16 bars. Het resort is groot met 500 mooie suites, maar is ruim van opzet en doet niet massaal aan. Veel van de suites hebben een eigen privézwembad of zijn ‘swim-up’ suites. De wifi in het resort is van topkwaliteit, er is zowel overdag als ’s avonds entertainment voor jong en oud en binnen 10 minuten ben je met een taxi in het centrum van Playa del Carmen. De luchthaven van Cancun ligt op 45 minuten rijden.  

Paradisus La Esmeralda
Familieresort La Esmeralda heeft sinds kort een nieuw waterpark voor het hele gezin, inclusief glijbanen en een pierenbadje voor de kleintjes. Daarbij is er een kidsclub voor kinderen van 1 tot 12 jaar die dagelijks geopend is van 9.00 tot 22.00. Dagelijks worden er activiteiten georganiseerd voor jong en oud, zoals kooklessen, fitnesslessen en poolparty’s. Gezinnen genieten verder van de uitstekende butlerservice, een privé check in/out-lounge, toegang tot de privéstranden en zwembaden.

Paradisus La Perla
Niet alleen koppels, maar ook vaders en moeders die een avondje met zijn tweetjes willen eten kunnen gebruik maken van de restaurants van Paradisus La Perla. De restaurants, elk met een eigen stijl, zijn van hoge kwaltieit maar het paradepaardje van Paradisus is het exclusieve 5 Diamond AAA Award Restaurant van chefkok Martin Berasetegui. Dit staat garant voor een unieke gastronomische avond.