Cookies van Travelution
Deze website maakt gebruik van cookies om zo goed mogelijk te functioneren en de gebruiker de beste ervaring te bieden.

Deel  

Wij wensen iedereen een gelukkig, succesvol en gezond 2020

 

2019 is een reislustig jaar geweest en er gebeurde veel.

Er kwamen nieuwe vliegverbindingen en dus nieuwe bestemmingen bij. Schiphol groeide door, de zomer was (te) warm, Thomas Cook ging failliet en op de valreep Peter Langhout, KLM bestaat 100 jaar, het ANVR congres verschoof van India naar Ierland en de Bahamas werden zwaar getroffen door een orkaan. 

Zomaar een greep uit het jaar. Gelukkig weten we niet welke gebeurtenissen er in 2020 aan zitten te komen. Feit is wel dat de vakantiebeurs 50 jaar bestaat en we daarmee het jaar aftrappen!

Voor ons bij Travelution en ETravelTraining bleek 2019 een geweldig jaar. Waarschijnlijk zal 2019 1 van de beste jaren in de 20 jarige geschiedenis van ons bedrijf zijn. Dat hebben we te danken aan de slimme oplossingen en mediakanalen die we aan onze trouwe klanten bieden maar zeker ook aan onze lezers. Waarvoor dank!

We zullen in 2020 weer 12 prachtige edities maken, die voor onze doelgroep kosteloos te lezen zijn en combineren onze mediakanalen met live presentaties, soft webinars en online trainingen. We zullen webmagazines maken, publiceren echt interessant nieuws online en in onze nieuwsbrieven en benutten alle social mediakanalen. We bieden onze klanten steeds meer een ‘all-in’ pakket, inclusief diners, presentaties en (vakantie)beursdeelname. In 2019 startten we met bovendien met succesvolle diner presentaties, iets wat wij in 2020 zullen uitbreiden. Er staan er al 3 gepland!

Wij hebben zin in het nieuwe jaar en wensen onze lezers en iedereen in de reisindustrie een gelukkig, succesvol, maar bovenal gezond 2020!

Travelution & ETravelTraining