Cookies van Travelution
Deze website maakt gebruik van cookies om zo goed mogelijk te functioneren en de gebruiker de beste ervaring te bieden.

 

Stem vóór 17 december op jouw favoriet!

 

Reisprofessionals kunnen stemmen op hun favoriete Griekenland-stories via de Facebook-pagina van Travelution Magazine. De 5 finalisten van de Travelution en Visit Greece Instagramcontest 2018 zijn bekend! De 3 reisprofessionals met de meeste stemmen krijgen in 2019 de kans om naar een Griekse bestemming naar keuze af te reizen.

Na de zomervakantie ging Travelution in samenwerking met het Grieks Verkeersbureau van start met de zoektocht naar de mooiste, meest bijzondere en/of creatiefste Griekenland ‘verhalen’ door reisprofessionals op Instagram. Velen maakten Griekenland-highlights aan op hun profiel en de jury selecteerde in totaal 5 finalisten: Laura Vlaanderen (Vakantie Discounter), Ester van Mourik (VakantieXperts), Maaike Schuurman (Gorcums Reisburo), Lisette den Boef (TravelXL) en Carina Doesburg (Personal Touch Travel. Een overzicht van de stories van de kansmakende finalisten (in totaal zijn er 3 per finalist gekozen), vind je in het Facebook-album ‘Instagramcontest 2018’.

Breng vóór 17 december 2018 jouw stem uit!
Wat moet je doen? Bekijk de stories via Facebook, geef aan welke stories jouw favoriet zijn door de foto waarop ze te zien zijn te liken en bepaal mee welke finalist verder mag instagrammen in Griekenland! De uitreiking zal plaatsvinden op de vakdag van de Vakantiebeurs 2019. De stemperiode eindigt op 17 december. 

Bekijk voor alle Griekenlandstories van de finalisten hun persoonlijke Instagram-accounts.