Cookies van Travelution
Deze website maakt gebruik van cookies om zo goed mogelijk te functioneren en de gebruiker de beste ervaring te bieden.

Deel  

Hugo Schipper, Jambo Safari Club

Maatwerkspecialist voor Afrika

 

Lees hieronder het interview met Hugo Schipper uit de laatste editie van Travelution , een interview dat we met Hugo deden net voor  de coronacrisis . In het interview destijds gaf Hugo aan trots te zijn op het  veertigjarige bestaan en legde uit wat Jambo Safari Club  onderscheidt van de rest. En dat zal na de coronacrisis niet anders zijn!   


Touroperator Jambo Safari Club bestaat dit jaar veertig jaar. Hugo Schipper, sales en marketing manager bij Jambo Safari Club blikt terug op deze vier decennia en geeft een inkijkje in het bedrijf.

Veertig jaar
“Wij zijn heel trots op deze mijlpaal. Veertig jaar is lang, zeker in de snel veranderende reiswereld. In al die jaren hebben we veel meegemaakt,  de opkomst van het internet, sterk toegenomen concurrentie, maar ook de politieke en economische veranderingen o.a. in Afrika. De laatste tien jaar zijn we enorm gegroeid. Het is mooi om te constateren dan in 2019 steeds meer reisagenten hun safariboekingen bij ons onderbrachten. 'Safarireizen'  is geen makkelijk product en niet zonder risico’s.  Dus waarom zou dat je dat niet door een safarispecialist laten organiseren.”

Specialisten
“Onze kracht zit hem in dat ons aanbod zich beperkt tot safari’s in Afrika. Hiervoor hebben we maar liefst bijna twintig specialisten werken. Al deze mensen werken voor slechts twee, maximaal drie bestemmingen. Ze kennen deze als hun broekzak en bezoeken de bestemmingen jaarlijks om up-to-date te blijven. Hiermee onderscheiden we ons van touroperators die hun aandacht moeten spreiden over de gehele wereld en zich dus minder kunnen specialiseren, of touroperators die bijvoorbeeld maar drie mensen hebben voor het gehele continent Afrika.”

Snelle support
“Daarnaast zijn wij bijzonder snel in het leveren van offertes, meestal doen we dit binnen twee à drie werkdagen. We doen zaken met de grootste lokale partijen, in grote volumes. Dit zorgt voor een goede prijskwaliteitverhouding en voor snelle support bij een eventueel probleem ter plaatse. Als jouw klant midden in de Serengeti stil komt te staan met een kapotte Land Rover, regelen wij binnen een paar uur een nieuw voertuig ter plaatse.”