Cookies van Travelution
Deze website maakt gebruik van cookies om zo goed mogelijk te functioneren en de gebruiker de beste ervaring te bieden.

deel  

Jim de Keyrel, Florida Keys & Key West

"Onze bezoekersaantallen zijn nu stabiel"

 

Het toerisme aan de Florida Keys is zo goed als hersteld. De schade die hevige orkaan Irma in september 2017 aanbracht is vrijwel geheel hersteld. Jim de Keyrel, director of sales van het promotiebureau van Florida Keys & Key West, vertelt in het aankomende januarinummer over de periode na Irma. 

Sterke strategie
“Onze bezoekersaantallen zijn al geruime tijd stabiel en we zien uit een aantal markten zelfs de eerste toenames. We verwachten dat we in 2019 dichtbij de bezoekersaantallen van 2016 zullen komen, het succesvolle jaar voor orkaan Irma. Dat het nu weer goed gaat, is het resultaat van een sterke strategie, die al enkele dagen na de storm gestart is. Het was een monsterklus om tegengas te bieden aan de stroom van negatieve berichtgeving in de media. Er was eigenlijk al vrij snel na Irma goed nieuws te melden, maar beelden van rampspoed scoren beter. Wij hebben in die periode continu berichten van de situatie gedeeld, zodat mensen zagen hoe het er werkelijk aan toe was.”

Marathon
“Een persoonlijke aanrader voor bezoekers aan de Florida Keys is wat mij betreft het eiland Marathon. Hier zie je de bijzondere geschiedenis van de ‘builders’, die de Seven Mile Bridge hebben aangelegd. Ook het Turtle Hospital is een leuke highlight voor het hele gezin. Het eiland is interessant voor bezoekers van alle leeftijden. 

Lees het gehele interview met Jim de Keyrel in het aankomende januarinummer van 2019.