Cookies van Travelution
Deze website maakt gebruik van cookies om zo goed mogelijk te functioneren en de gebruiker de beste ervaring te bieden.

deel  

6 december 2018
E-learning Air Transat vernieuwd

 


De e-learning van Air Transat op e-learningplatform ETravelTraining is vernieuwd. De laatste ontwikkelingen en wijzigingen in het aanbod, producten en tarieven zijn opgenomen in de training, zodat gebruikers helemaal op de hoogte zijn van het laatste nieuws over de airline.

Famtrip
Reisagenten die de e-learning voor 31 maart 2019 succesvol afronden, maken bovendien kans op een plek op de famtrip naar Oost-Canada van 9 tot 15 mei 2019. Ontdek tijdens deze reis zelf de hoofdsteden van de provincies Québec en Ontario per trein.

Air Transat
Air Transat is de grootste luchtvaartmaatschappij voor vakantiereizen in Canada. Per jaar worden er ongeveer 4,5 miljoen passagiers naar bijna 60 bestemmingen in 26 landen gebracht. Vanaf Amsterdam vlieg je met Air Transat rechtstreeks naar Calgary, Toronto en Vancouver. Als je vanaf Brussel vertrekt is Montréal ook een optie. Eenmaal in Canada kun je het land van oost naar west ontdekken, dankzij het uitgebreide aanbod van binnenlandse vluchten. Zo zijn bijvoorbeeld Edmonton en Québec te bereiken via Toronto of Montréal. In de e-learning Air Transat kun je je kennis over deze populaire airline vergroten.

Meer weten? Maak hier de vernieuwde e-learning Air Transat.